Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022

Άγρια συμπλοκή ανηλίκων σε δομή στην Πάφο

 Ο τραυματισμός 17χρονου είναι το αποτέλεσμα συμπλοκής ανηλίκων στην δομή που διαμένουν στην Πάφο, με την Αστυνομία να διερευνά υπόθεση οχλαγωγίας συμπλοκής κακόβουλης ζημιάς, και παράνομη κατοχή επιθετικών οργάνων .

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στις 6.12.22 και ώρα 10:30 δόθηκε πληροφορία ότι αριθμός ανηλίκων που διαμένουν στην κλειστή δομή, στην οδό Αδαμάντιου Κοραή προκαλούσαν μεταξύ τους φασαρία κρατώντας ξύλα και άλλα αντικείμενα.
Μέλη της ΑΔΕ Πάφου μετέβησαν στην σκηνή και είδαν επτά ανήλικους να χτυπιούνται μεταξύ τους ενώ κατά την συμπλοκή προκάλεσαν ζημιές στην κεντρική είσοδο του ξενοδοχείου καθώς και σε άλλα αντικείμενα του ξενοδοχείου.
Η συνολική αξία της ζημιάς ανέρχεται στις 2.200 ευρώ. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε 17χρονος ο οποίος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες ενώ ακολούθως πήρε εξιτήριο.
Οι εμπλεκόμενοι, σύμφωνα με τον κ. Νικολάου, δεν συνελήφθησαν επειδή είναι ανήλικοι. Αναμένεται ωστόσο να ανακριθούν και να κατηγορηθούν γραπτώς ενώ θα εξεταστεί κατά πόσο θα διωχθούν ποινικά ή όχι.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: