Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2022

Πέθανε ο Γενικός Διευθυντής Παγκύπρια του Κολεγίου CDA

 

Με βαθιά θλίψη και συγκλονισμό το Κολέγιο CDA ανακοινώνει την απώλεια του Γενικού Διευθυντή του Παγκύπρια Δρ Παντελή Ιωάννου που έφυγε πρόωρα από τη ζωή τις 13/12/22 μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας σε ηλικία 58 ετών. Ο Δρ Ιωάννου συνεργάστηκε με το Κολέγιο CDA για 15 έτη και πρόσφερε τις επιστημονικές του γνώσεις με περισσό ζήλο, επαγγελματισμό και αφοσίωση.
Ο Δρ Παντελής Ιωάννου σπούδασε Διοίκηση Επιχειρήσεων και Marketing σε Αγγλία και Γαλλία, ενώ αφιέρωσε τη ζωή του στην παιδεία.  Η απώλεια του Δρ Ιωάννου, αφήνει τεράστιο και δυσαναπλήρωτο κενό στους οικείους του, στην ακαδημαϊκή κοινότητα αλλά και στην κοινωνία ευρύτερα. Ο Πρόεδρος, το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό του Κολεγίου CDA με οδύνη, εκφράζουν στην οικογένεια του εκλιπόντος ειλικρινή συλλυπητήρια, με την υπόσχεση να συνεχίσουν με υπευθυνότητα το όραμά του. Αιωνία του η μνήμη.

 

Η κηδεία του του Δρ Παντελή Ιωάννου θα τελεστεί την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 10:30 από τον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος στο Στρόβολο (Συνοικισμός 2). Αντί στεφάνων παράκληση όπως γίνονται εισφορές στο Σύνδεσμο Νεφροπαθών και για Αγιογράφηση της Εκκλησίας του Αγίου Σπυρίδωνος. Το Κολέγιο CDA Παγκύπρια την μέρα της κηδείας θα παραμείνει κλειστό, ενώ το Διοικητικό Συμβούλιο του Κολεγίου θα συνέλθει προκειμένου να αποφασιστούν περαιτέρω ενέργειες προς τιμήν του εκλιπόντος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: