Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2022

56χρονη απείλησε με μαχαίρι τη σύντροφό της

 Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε η 56χρονη που κατηγορείται από τη σύντροφό της ότι την ξυλοκόπησε και απείλησε με μαχαίρι, στην περιοχή της Νέα Αλικαρνασσού, στο Ηράκλειο Κρήτης.


Στην 56χρονη ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Η κατηγορούμενη πήρε προθεσμία να απολογηθεί στην ανακρίτρια την προσεχή Τρίτη και μέχρι τότε κρατείται.

Υπενθυμίζουμε πως η 56χρονη συνελήφθη μετά από καταγγελία της συζύγου της ότι την ξυλοκόπησε και απείλησε με μαχαίρι.

Το συμβάν έγινε στην περιοχή της Αλικαρνασσού, Η 56χρονη, κατήγγειλε ότι η σύντροφός της, επίσης 56 ετών, με την οποία έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης, της επιτέθηκε και τη χτύπησε στο κεφάλι, ενώ φέρεται να την απείλησε και με μαχαίρι στο λαιμό. Να σημειωθεί, ότι μετά την καταγγελία, έγινε γνωστό ότι η 56χρονη είχε δεχθεί επίθεση και κατά το παρελθόν, καθώς η σύντροφος της είχε αποπειραθεί να την πνίξει!

Σύμφωνα πάντως με τον συνήγορο της 56χρονης κατηγορούμενης, Γιώργο Λιονάκη, υπάρχει η ενημέρωση ότι η καταγγέλλουσα επιθυμεί να καταθέσει ενώπιον της αρμόδιας ανακρίτριας Ηρακλείου. Φέρεται να έχει πρόθεση να δώσει μια διαφορετική εκδοχή των όσων συνέβησαν, υπερασπιζόμενη την 56χρονη σύζυγο της.


Δεν υπάρχουν σχόλια: