Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022

Ανήλικοι βίασαν συμμαθητή τους


Σκηνές βίας που έχουν προκαλέσει σοκ ακόμα και σε έμπειρους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, εντόπισαν οι αρχές σε βίντεο στα κινητά των έξι 15χρονων που έχουν συλληφθεί για την υπόθεση βιασμού ενός επίσης 15χρονου συμμαθητή τους.

Η συμμορία των συνολικά οκτώ ανήλικων, δεν δίστασε να ανταλλάσσει μεταξύ τους ακόμα και υλικό πορνογραφίας, ενώ βρέθηκαν και βίντεο που είχαν γυρίσει οι ίδιοι με ναρκωτικά και όπλα.

Οι αστυνομικοί προσπάθησαν να πλησιάσουν με διακριτικό τρόπο το 15χρονο θύμα της υπόθεσης ενώ ξεκαθαρίζουν σε όλους τους τόνους ότι έχουν να κάνουν με ένα παιδί που πλέον η ψυχολογική του κατάσταση είναι άκρως διαταραγμένη και χρειάζεται σίγουρα προσοχή, βοήθεια και σεβασμό από όλους.

Οι αρχές γνωρίζουν, πως από μέλος μιας παρέας το 15χρονο αγόρι έγινε θύμα βιασμού. Οι δράστες έφτασαν μέχρι το φρικιαστικό σημείο της βιντεοσκόπησης και ενώ ζητούσαν αρχικά να μείνει το πράγμα εκεί και να μην πάρει διαστάσεις, συνέχισαν και τις επόμενες μέρες, απειλώντας πια το 15χρονο παιδί ότι θα συνεχίσουν να διακινούν το βίντεο στο οποίο είχαν καταγράψει το βιασμό του.

Το παιδί που κλείστηκε στον εαυτό του και απέφυγε να μιλά ακόμα και στην οικογένειά του ανέβαινε το δικό του Γολγοθά, χωρίς να μπορεί να πει σε κανέναν τίποτα μέχρι που οι γονείς του ενημερώθηκαν για όσα έχουν γίνει και η υπόθεση έφτασε στην αστυνομία. Οι 15χρονοι κακοποιοί συνελήφθησαν και τώρα είναι αντιμέτωποι όχι μόνο με βαριές κατηγορίες αλλά και με την προφυλάκιση.

Και ενώ υποστηρίζουν ότι θα απολογηθούν στον ανακριτή για τις λεπτομέρειες, το μόνο που ανέφεραν με περίσσιο θράσος στους αστυνομικούς, είναι ότι οι βιασμοί ήταν γι’ αυτούς ένα αστείο και ότι το έκαναν με χιουμοριστική διάθεση, αφήνοντας εμβρόντητους για την απάθεια των δραστών, τους έμπειρους αστυνομικούς που τους άκουγαν.


cnn.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: