Θαμώνας και ο ίδιος του
πρώτου Wolfgang’s Steakhouse στη Νέα Υόρκη, δεν άργησε να αντιληφθεί, ότι η
Κύπρος έπρεπε να γίνει ο επόμενη βάση του φημισμένου διεθνούς brand το οποίο αποτελεί
κορυφαίο προορισμό για τους λάτρεις του εκλεκτού steak και ξεχωρίζει για το
σεβασμό του στην υψηλή ποιότητα και το άρτιο service.
Η ιδέα του Μιχάλη Άντωνα ενθουσίασε
τον Wolfgang Zwiener δημιουργό της αλυσίδας Wolfgang’s Steakhouse, ο οποίος
άναψε αμέσως το πράσινο φως για αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα, καθώς πίστευε ότι η
Κύπρος λόγω του γεωγραφικού της χώρου, θα μπορούσε να αποτελέσει την απαρχή για
την επέκταση της αλυσίδας και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
«Δεν πουλάμε απλά μια ιδέα, αλλά πραγματικά εξαιρετικής
ποιότητάς φαγητό», υπογραμμίζει ο επιχειρηματίας Μιχάλης Άντωνας. «Το
Wolfgang’s Steakhouse προσφέρει βιολογικό, άριστης ποιότητας φρέσκο βοδινό κρέας
- USDA Prime Black Angus, το οποίο ακολουθεί τη διαδικασία dry-aged που απογειώνει
τη γεύση. Το κρέας, το οποίο φέρει την ανώτατη πιστοποίηση prime, έρχεται φρέσκο
(και όχι καταψυγμένο), από την φάρμα του Wolfgang’s στην Αμερική κατευθείαν «στο τραπέζι», ακολουθώντας
την παγκοσμίως γνωστή διαδικασία “from farm to table”. Πρόκειται για κάτι μοναδικό, το οποίο σερβίρεται σε
ένα αυθεντικό παραδοσιακό περιβάλλον, που δεν διαφέρει καθόλου από το Αμερικανικό
Steakhouse στη Νέα Υόρκη»,
αναφέρει χαρακτηριστικά ο Μιχάλης Άντωνας.
Το αγαπημένο του πιάτο αποκαλύπτει ο ίδιος, είναι το Bone-In Ribeye, του οποίου το λίπος το κάνει ακόμα πιο εύγευστο, όταν ψηθεί όπως λέει, στην κατάλληλη θερμοκρασία. Διαβεβαιώνει μάλιστα, τους εκλεκτούς πελάτες του Wolfgang’s Steakhouse Limassol, ότι μέσα από τα εμπνευσμένα πιάτα του εστιατορίου θα αντιληφθούν την αγάπη του ίδιου για το καλό φαγητό και ιδιαίτερα το ποιοτικό steak.
Wolfgang’s Steakhouse
Το Wolfgang’s Steakhouse
λειτούργησε για πρώτη φορά το 2004 στις ΗΠΑ. Εμπνευστής του, ο Wolfgang Zwiener πρώην maitre του θρυλικού εστιατορίου
Peter Lugers, στο Brooklyn της Νέας Υόρκης.
Με εμπειρία 40 χρόνων στο
χώρο της εστίασης, ο Wolfgang Zwiener δημιούργησε το πρώτο του εστιατόριο, στην
εμβληματική Park Avenue και αυτό αποτέλεσε και την απαρχή της επιτυχημένης
πορείας του αλλά και της καθιέρωσης του διεθνούς brand Wolfgang’s
Steakhouse.
Το Wolfgang’s Steakhouse
σερβίρει καθημερινά χιλιάδες ανθρώπους σε όλο τον κόσμο τα πιο αυθεντικά και
γνήσια dry-aged steaks, αφού πλέον διαθέτει
περισσότερα από 30 εστιατόρια παγκοσμίως.
To Wolfgang’s Steakhouse
Limassol λειτουργεί από το 2019 και αποτελεί το μοναδικό το οποίο φέρει τη
σφραγίδα του ιδρυτή του σε ολόκληρη την Ευρώπη.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου