Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

Χιόνισε στο Τρόοδος. BINTEO

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα Δευτέρα, χιόνισε στο Τρόοδος. Σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας οι δρόμοι παραμένουν ανοικτοί, καλούνται όμως οι οδηγοί να είναι προσεκτικοί.

 Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα αρχικά θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις που αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές στα βόρεια και ορεινά. Στα ψηλότερα ορεινά θα πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Το απόγευμα ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι μέτριοι και τοπικά ισχυροί 5 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 7 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά στο ανατολικό μισό μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 6 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους γύρω στους 13 βαθμούς στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 9 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 3 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά πιθανό να σχηματιστεί παγετός.

Την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Την Τετάρτη και την Πέμπτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες την Πέμπτη ενδέχεται να δώσουν μεμονωμένη βροχή.

Η θερμοκρασία αναμένεται να σημειώσει σταδιακά μικρή άνοδο μέχρι την Τετάρτη και μη αξιόλογη μεταβολή την Πέμπτη, για να κυμανθεί πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το βίντεο είναι μπροστά από το ξενοδοχείο ΤΖΟΥΜΠΙΛΙ και μας το έστειλε ο φίλος και αναγνώστης του ΦΙΛΟΞΕΝΟΥ, Βαγγέλης. Δεν υπάρχουν σχόλια: