Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2022

Δέχτηκε επίθεση με ρόπαλο από τρία πρόσωπα στην Πάφο

 

Υπόθεση κατοχής επιθετικού οργάνου, κατοχής αντικειμένου που εκτοξεύει επιβλαβή αέρια , επίθεσης με πραγματική σωματική βλάβη και κλοπή τηλεφώνου διερευνά η Αστυνομία Πάφου με θύμα 29χρονο, μόνιμο κάτοικο Πάφου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου, Μιχάλη Νικολάου, ο 29χρονος καταήγγειλε ότι στις 23:50 την Πέμπτη δέχθηκε επίθεση από τρια άτομα.
Συγκεκριμένα είπε πως εκείνη την ώρα περπατούσε επί της λεωφόρου Ελευθερίου Βενιζέλου κατευθυνόμενος προς την εργασία του σε αρτοποιείο όταν συνάντησε στον δρόμο τρεις πεζούς. Τα τρία πρόσωπα έρχονταν εξ αντιθέτου και σε κάποια στιγμή έναςεξ αυτών ετον πλησίασε και τον κτύπησε με ρόπαλο και ακολούθως του εκτόξευσε επιβλαβή αέρια, σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε.
Ο παραπονούμενος, ο οποίος μιλούσε στο κινητό του τηλέφωνο έπεσε στο έδαφος , και τράπηκε σε φυγή για να γλυτώσει ενώ στην συνέχεια επιστρέφοντας στην σκηνή διαπίστωσε ότι είχε κλαπεί το κινητό του τηλέφωνο.
Ο 29χρονος μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό έφερε διάφορες εκδορές στο χέρι. Το επεισόδιο διερευνάνται. Ο κ. Νικολάου σημείωσε πως τα κίνητρα των δραστών από τις προκαταρκτικές εξετάσεις φαίνεται να είναι ρατσιστικά.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: