Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Κλάπηκε μεγάλο χρηματικό ποσό από οικία στο Παραλίμνι


Γερή μπάζα έκαναν οι διαρρήκτες οι οποίοι άρπαξαν χρηματικό ποσό 60 χιλιάδων ευρώ από κατοικία στο Παραλίμνι.  Το ποσό βρισκόταν σε χρηματοκιβώτιο.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες ο 53χρονος ιδιοκτήτης της οικίας στο Παραλίμνι κατήγγειλε στο ΤΑΕ Αμμοχώστου ότι μεταξύ των ημερομηνιών 13 – 23 Απριλίου 2014, άγνωστος ή άγνωστοι εισήλθαν στο σπίτι όπου κατάφεραν να ανοίξουν το χρηματοκιβώτιο και πήραν από μέσα το ποσό των 60 χιλιάδων ευρώ.


Όπως κατήγγειλε ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αντιλήφθηκε την κλοπή των χρημάτων μόλις χθες, όταν άνοιξε το χρηματοκιβώτιο του για να πάρει χρήματα. Ανέφερε ακόμα στην Αστυνομία ότι από τις 13 μέχρι τις 23 Απριλίου δεν χρειάστηκε λεφτά και έτσι δεν άνοιξε το χρηματοκιβώτιο του. 

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη, οι άγνωστοι απέκτησαν πρόσβαση στην οικία του από παράθυρο της βεράντας το οποίο ήταν κλειστό αλλά όχι κλειδωμένο. 
Επί τόπου μετέβησαν άνδρες του ΤΑΕ Αμμοχώστου οι οποίοι άρχισαν έρευνες και περισυνέλεξαν ορισμένα στοιχεία τα οποία θα αποσταλούν για επιστημονικές εξετάσεις.



 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11832&catid=9#sthash.ZS8M5grZ.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: