Τρίτη 29 Απριλίου 2014

EUTHALIA PHYSIS. 100% ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ - ΑΘΗΝΑ. Όλες οι πληροφορίες


Φυσικά καλλυντικά που όλοι μας έχουμε ανάγκη.
Τα 100% Φυσικά καλλυντικά euthalia physis δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο της πόλης, κάνοντας την επιδερμίδα του να λάμπει από υγεία. 


Στην euthalia αγαπάμε καθετί φυσικό, ποιοτικό και απέριττο. Ξεκινάμε από τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και με σεβασμό στο οικοσύστημα, δημιουργούμε δραστικά καλλυντικά που πραγματικά μας είναι απαραίτητα. Δεν πιστεύουμε στα πολλά αλλά στα λίγα και καλά. Όπως ακριβώς και η φύση ...





H Φύση έχει τη δική της δύναμη. Τους δικούς της νόμους. Προσφέρει απλόχερα αρώματα, ενεργά συστατικά, πλούσια εκχυλίσματα. Μας επιβάλει όμως να σεβόμαστε τους κανόνες της.  

Η σειρά euthalia physis γεννήθηκε στην Ελλάδα, την πατρίδα της Ιατρικής και του Μέτρου. Οι πειραματισμοί μας ξεκίνησαν μέσα στη φύση, αρχικά της Σκοπέλου, με οδηγό τις συνταγές της γιαγιάς Ευθαλίας. Σύντομα το πρώτο 100% φυσικό χειροποίητο σαπούνι ελαιολάδου έγινε πραγματικότητα. Από τότε τα euthalia physis  «άνθισαν φυσικά» όπως ακριβώς λέει και το όνομά τους, εμπλουτίστηκαν με κίστο, ρόδο Δαμασκού, δεντρολίβανο και εξέλιξαν τις ευεργετικές και θεραπευτικές τους ιδιότητες. 

Με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες της φύσης, χωρίς χημικά και συνθετικά στοιχεία με όπλο την πλούσια ελληνική χλωρίδα και με προσήλωση στη μελέτη της αρχαίας ελληνικής ιατρικής, τα καλλυντικά euthalia physis  δημιουργήθηκαν για τον άνθρωπο της πόλης, κάνοντας την επιδερμίδα του να λάμπει από υγεία. Κύριοι πρωταγωνιστές το εξαιρετικό ελαιόλαδο συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα βοτάνων και ανθέων, που επιλέγονται με βάση τις ενεργές τους ιδιότητες και συνδυάζονται με στόχο να αναπτυχθούν προστατευτικές, αποτελεσματικές, θεραπευτικές, ενεργές και μαλακτικές συνθέσεις.

Στην euthalia αγαπάμε καθετί φυσικό, ποιοτικό και απέριττο. Ξεκινάμε από τις ανάγκες της επιδερμίδας μας και με σεβασμό στο οικοσύστημα δημιουργούμε δραστικά καλλυντικά που πραγματικά μας είναι απαραίτητα.

Δεν πιστεύουμε στα πολλά, αλλά στα λίγα και καλά. Όπως ακριβώς και η φύση …

Προϊόντα
Σαπούνι με ελαιόλαδο
Σαπούνι με λεμόνι
Σαπούνι με κόκκινο κρασί
Σαπούνι με λάβδανο
Σαπούνια Γλυκερίνης.

Ιστοσελίδα ΕΔΩ!!!

Επικοινωνία. info@euthalia.com.gr
00306973980961
ΑΘΗΝΑ

------------------------------------------------------------------------------------

100% Φυσικά καλλυντικά. Συνέντευξη στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ με την Ευθαλία Σταματάκη


Η Ευθαλία Σταματάκη από την Γλώσσα Σκοπέλου διατηρεί την εταιρεία euthalia physis με φυσικά καλλυντικά με βάση το ελαιόλαδο. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΦΙΛΟΞΕΝΟ, αναφέρθηκε γενικά στην εταιρεία της, στα προϊόντα της, στις τιμές που αυτά πωλούνται, στους μελλοντικούς της στόχους, ενώ δίνει κι ένα μήνυμα προς το καταναλωτικό κοινό για τα φυσικά καλλυντικά.
Πρόκειται για μια αξιέπαινη προσπάθεια της Ευθαλίας η οποία προχωρά και αναπτύσσεται. Η οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε από την μικρή και πανέμορφη κοινότητα της Γλώσσας στην Σκόπελο, βρίσκει ανταπόκριση ακόμη και στο εξωτερικό.
Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ της εύχεται καλή συνέχεια και είμαστε σίγουροι για την περαιτέρω ανάπτυξη της  euthalia physis.
 

-Ευθαλία  διατηρείς την εταιρία euthalia physis με φυσικά καλλυντικά. Πες μας μερικά πράγματα περισσότερα για τα συγκεκριμένα προϊόντα αλλά και την παρασκευή τους.
Tα euthalia physis είναι μια  σειρά 100% φυσικών καλλυντικών χωρίς χημικά πρόσθετα. Αξιοποιήσαμε  τα  δώρα της ελληνικής φύσης και δημιουργήσαμε βιοενεργές συνθέσεις υψηλών προδιαγραφών  που στηρίζονται στις παραδοσιακές αξίες και αρετές με τις οποίες μεγαλώσαμε. Κύριο συστατικό μας το βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο  και τα ευεργετικά  βότανα της Ελληνικής χλωρίδας για να τα προσφέρουμε στον ευαισθητοποιημένο καταναλωτή της πόλης για λάμψη εξωτερική και εσωτερική
-Προτιμά ο κόσμος τα φυσικά καλλυντικά και γιατί;
Ο κόσμος είναι εκείνος που μας έδωσε  την έμπνευση και την  ώθηση να ασχοληθούμε επαγγελματικά και να δημιουργούμε συνεχώς νέα φυσικά και ενεργά προϊόντα.

-Οι τιμές τους είναι προσιτές για το καταναλωτικό κοινό;
Τα Εuthalia physis απευθύνονται στον ευαισθητοποιημένο  και ενημερωμένο  καταναλωτή χωρίς να πρέπει να ξοδέψει μια περιουσία. Τα euthalia physis είναι μια φυσική πολυτέλεια  με πολύ  προσιτή τιμή.

- Πως και αποφάσισες να ασχοληθείς με αυτά τα προϊόντα;
Τα euthalia physis είναι μια επιχειρηματική δραστηριότητα η οποία ξεκίνησε πριν μερικά  χρόνια    μέσα από μια προσωπική αναζήτηση πολλών χρόνων. Στόχος μου είναι να βελτιώνω την ποιότητα ζωής της οικογένειας μου αλλά και του ευρύτερου κοινωνικού κύκλου.Σημείο αναφοράς το σπίτι της γιαγιάς Ευθαλίας στη Σκόπελο με  το άρωμα φρεσκάδας και καθαριότητας. Αναβιώνοντας παλιές και ξεχασμένες συνήθειες που  όμως είναι πολύ σημαντικές για τον σύγχρονο άνθρωπο, προέκυψαν τα φυσικά καλλυντικά euthalia physis.



-Είσαι από την Γλώσσα Σκοπέλου αλλά η εταιρεία εδρεύει στην Αθήνα. Πόσα καταστήματα έχετε σαν εταιρεία και σε ποιες περιοχές και αν συνεργάζεστε με όλη την Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό;
Σαν εταιρεία ανοίγουμε το πρώτο μας κατάστημα στην Γλώσσα Σκοπέλου αλλά έχουμε ένα δίκτυο στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη με συνεργαζόμενες επιχειρήσεις αλλά και κάποιες μικρές εξαγωγές. Σιγά- σιγά ευελπιστούμε να μας γνωρίσουν και στις πιο απομακρυσμένες περιοχές και να απολαύσουν όσο περισσότεροι γίνετε τα οφέλη του να χρησιμοποιείς καλλυντικά φυσικά με βάση το ελαιόλαδο.

- Είσαι ικανοποιημένη από την απόδοση της εταιρείας σου;
Στην μέχρι τώρα επιχειρηματική μου πορεία, προσπάθησα τίποτα να μην είναι τυχαίο, αλλά να είναι αποτέλεσμα μιας συστηματικής μελέτης των δεδομένων και κριτικής ανάλυσης του επιχειρηματικού περιβάλλοντος του οποίου δραστηριοποιούμε.  Έτσι μέσα στο διάστημα αυτό, με  μικρά και  προσεχτικά βήματα, κατάφερα να έχω το προσδοκώμενο οικονομικό  όφελος.

- Πρόκειται για οικογενειακή επιχείρηση, δηλαδή ασχολείται ολόκληρη η οικογένεια με αυτή;
Πράγματι ότι έχουμε καταφέρει το έχουμε πετύχει όλοι μαζί η οικογένεια.  Ο καθένας από εμάς προσπαθεί με την αγάπη και την γνώση του να προσφέρει  ότι καλύτερο μπορεί.

-Ποιοι οι στόχοι σου για το μέλλον;
Όραμα μας είναι να προσφέρουμε στο σύγχρονο άνθρωπο τη δυνατότητα να ανακαλύψει με τις αισθήσεις του την αληθινή - αιώνια φύση, μέσα από αγνές, φυσικές και βιοενεργές συνθέσεις που στηρίζονται στις παραδοσιακές αξίες και αρετές με τις οποίες μεγαλώσαμε στην Ελλάδα.

-Θες να δώσεις ένα μήνυμα στον κόσμο για τα φυσικά καλλυντικά;

Να δώσουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν αληθινά φυσικά προϊόντα και πολύ γρήγορα θα νοιώσουν την διαφορά και την ευδαιμονία που τους  προσφέρουν στο σώμα και την ψυχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: