Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Τελικά δεν έπεσε θύμα βιασμού η 21χρονη Σουηδέζα στην Αγία Νάπα με αποτέλεσμα να καταλήξει η ίδια στο κελί για ψευδή κατάθεση

Παραδέχθηκε ότι είπε ψέματα η 21χρονη Σουηδέζα, ότι βιάσθηκε τις πρωινές ώρες της Κυριακής του Πάσχα στην Αγία Νάπα από ένα νεαρό με τον οποίο διασκέδαζε σε νυχτερινό κέντρο και πως ακολούθως την παρέσυρε σε παραλιακή τοποθεσία. 


Με βάση την ψευδή κατάθεση της τέθηκαν υπό κράτηση για 8 ημέρες ένας Ελληνοκύπριος και ένας Ρουμάνος. Τρείς ημέρες μετά αφέθηκαν ελεύθεροι γιατί δεν προέκυψε τίποτε σε βάρος τους και τέθηκαν υπό κράτηση άλλοι δύο Ελληνοκύπριοι για 8 ημέρες, αλλά στις 2 ημέρες έλαμψε η αλήθεια και επέστρεψαν και αυτοί στα σπίτια τους...
Αστυνομικός εκπρόσωπος δήλωσε σήμερα Παρασκευή ότι η 21χρονη Σουηδέζα κάτω από το βάρος των τύψεων που είχε στέλλοντας τρείς Ελληνοκύπριους και ένα Ρουμάνο στα κρατητήρια της Αγίας Νάπας, όπου πέρασαν τις γιορτές του Πάσχα, έδωσε νέα κατάθεση στους ανακριτές του ΤΑΕ Α.Δ. Αμμοχώστου ότι «είπε ψέματα ότι βιάσθηκε, πήγε με την θέληση της στο ραντεβού για σεξ με ένα από τους τέσσερεις νεαρούς αλλά μετά ντράπηκε από τις φίλες της και αποφάσισε να καταγγείλει βιασμό της». Η ιατροδικαστής που την εξέτασε την Δευτέρα του Πάσχα, μετά την καταγγελία της διαπίστωσε «πρόσφατη σεξουαλική επαφή και μερική κάκωση του υμένα», απολύτως φυσιολογική εξέλιξη μετά από κανονική συνουσία.
Μετά την εξέλιξη της Πέμπτης, ο Βοηθός Αστυν. Διευθυντής Επιχειρήσεων της Α.Δ. Αμμοχώστου Αστυνόμος, κ. Γιώργος Οικονόμου έδωσε οδηγίες και η 21χρονη Σουηδέζα κατηγορήθηκε για δημόσια βλάβη. Σήμερα Παρασκευή κατηγορήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στο Παραλίμνι.
Η κατηγορούμενη παραδέχθηκε ενοχή και το δικαστήριο ανέβαλε την υπόθεση για τις 5 Μαΐου 2014 για να της επιβάλει ποινή και ζήτησε όπως υπογράψει εγγύηση 1000 ευρώ και να παρουσιαστεί στη συγκεκριμένη ημερομηνία. Η Σουηδέζα ανέφερε ότι δεν έχει 1000 ευρώ και έτσι οδηγήθηκε στις κεντρικές φυλακές μέχρι την ημερομηνία της δίκης της.

αληθεια online

Δεν υπάρχουν σχόλια: