Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στο κελί δύο πρόσωπα για βιασμό δύο ανήλικων κοριτσιών. Ο ένας είναι γνωστός επιχειρηματίας της Λάρνακας

Η Αστυνομία συνέλαβε γύρω στις 19:30 της Τετάρτης ένα 59χρονο επιχειρηματία από τη Λάρνακα και ένα 35χρονο από τη Λευκωσία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της σχετικά με υπό διερεύνηση υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διαφθοράς ανήλικης, απαγωγής, βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης και εκμετάλλευσης ανήλικης, και κατοχής ναρκωτικών.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, νεαρή ηλικίας 15 χρόνων κατήγγειλε στο ΤΑΕ Λάρνακας ότι το περασμένο Σάββατο συναντήθηκε με τον 35χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσα από σελίδα κοινωνικής δικτύωσης.
Σύμφωνα με τον ισχυρισμό της ανήλικης, ο ύποπτος την απήγαγε, την μετέφερε διά της βίας στο διαμέρισμα του στη Λευκωσία, την χτύπησε και ήρθε σε συνουσία μαζί της παρά τη θέλησή της. Στο διαμέρισμα μετέβη και μία 14χρονη με την προϋπόθεση ότι θα πληρωνόταν για τις υπηρεσίες που θα παρείχε, ωστόσο ο 35χρονος ήρθε επίσης σε συνουσία μαζί της.
Επίσης, σύμφωνα με τον ισχυρισμό της 15χρονης, ο 35χρονος μετέφερε τις δύο ανήλικες σε διαμέρισμα στη Λάρνακα, όπου επαναλήφθηκε το ίδιο σκηνικό με τη συμμετοχή όμως και του 59χρονου επιχειρηματία.
Σε έρευνα που έγινε στο διαμέρισμα του 35χρονου στη Λευκωσία εντοπίστηκε ποσότητα ναρκωτικών. Η Αστυνομία δεν κατάφερε μέχρι στιγμής να εντοπίσει τα ίχνη της 14χρονης, ωστόσο συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό της.
Οι δύο ύποπτοι αναμένεται να οδηγηθούν αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής τους.


http://www.sigmalive.com/news/local/122407#sthash.lGZcQAAc.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: