Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Στο κελί 21χρονος στην Λάρνακα


Στη σύλληψη 21χρονου προέβη  η αστυνομία σε σχέση με διερευνώμενες υποθέσεις απόπειρας ληστείας, πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με σκοπό την κλοπή και κλοπή. Τα αδικήματα διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 19 – 21 Απριλίου στη Λάρνακα.

Ο νεαρός συνελήφθη στις 3.30μ.μ. χθες, όταν  μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αραδίππου, τα οποία διενεργούσαν έλεγχο, εντόπισαν αναζητούμενο όχημα να κινείται στον αυτοκινητόδρομο Αραδίππου – Δεκέλειας.
Αμέσως, έκαναν σήμα στον οδηγό του αυτοκινήτου να σταματήσει, χωρίς ωστόσο αυτός να το πράξει, αλλά ανέπτυξε ταχύτητα και προσπάθησε να διαφύγει.

Το ύποπτο όχημα ανακόπηκε σε περιοχή των Βάσεων και ο οδηγός συνελήφθη από μέλη των Βρετανικών Βάσεων για τα τροχαία αδικήματα που διέπραξε.
Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για 21χρονο, ο οποίος στη συνέχεια, συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα από μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας για διερευνώμενες υποθέσεις απόπειρας ληστείας, πρόκλησης πραγματικής και βαριάς σωματικής βλάβης, επίθεσης με σκοπό την κλοπή και κλοπή, αδικήματα τα οποία διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 19 – 21/4/14 στη Λάρνακα.Ακολούθως, τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.



 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11873&catid=9#sthash.FRsrcaqh.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: