Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Εκτέλεσαν επιχειρηματία έξω από το σπίτι του



Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στην Αλεξανδρούπολη για να εντοπίσει τους αδίστακτους κακοποιούς που έστησαν ενέδρα σε έναν 63χρονο επιχειρηματία και τον «γάζωσαν» με εννέα σφαίρες έξω από το σπίτι του στις 9 παρά 10 το πρωί.

Η μαφιόζικη επίθεση εκδηλώθηκε τη στιγμή που ο 63χρονος βγήκε από το σπίτι του στη Νέα Χιλή και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στη δουλειά του. Οι δυο άγνωστοι τον πλησίασαν πάνω σε ένα μοτοποδήλατο και προσπάθησαν να αρπάξουν τον χαρτοφύλακα που είχε αφήσει στο κάθισμα του συνοδηγού.

Ο 63χρονος επιχείρησε να συγκρατήσει την τσάντα που, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, περιείχε μεγάλο χρηματικό ποσό και πάλεψε με τον ένα επίδοξο ληστή. Όμως, ο δεύτερος τον πυροβόλησε επανειλημμένα με πιστόλι σκοτώνοντάς τον ακαριαία! Αμέσως μετά, οι δράστες άρπαξαν τον χαρτοφύλακα και έφυγαν με ταχύτητα.

Στον τόπο του εγκλήματος βρέθηκαν συνολικά εννέα κάλυκες από πυροβόλο όπλο, ενώ το μοτοποδήλατο με το οποίο διέφυγαν οι δολοφόνοι έχει εντοπιστεί από τους αστυνομικούς εγκαταλελειμμένο λίγο πιο μακριά από το σπίτι του άτυχου επιχειρηματία.




http://www.protothema.gr/greece/article/374011/alexandroupoli-en-psuhro-dolofonia-epiheirimatia-ton-ektelesan-exo-apo-to-spiti-tou-/

Δεν υπάρχουν σχόλια: