Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Άφαντος παραμένει ο Ονουφρίου μαζί με τον 4χρονο γιο του


Χωρίς αποτέλεσμα αποδείχθηκαν για μια ακόμη φορά οι ολονύκτιες σαρωτικές έρευνες της αστυνομίας για εντοπισμό του Ανδρέα Ονουφρίου και του 4χρονου αγοριού του.  Ο καταζητούμενος και το παιδί του παραμένουν άφαντοι, παρά τις έξι έρευνες που διενήργησαν στη Λεμεσό, τα μέλη της αστυνομίας.
 Ο Ονουφρίου, "άρπαξε" μέσα από τα χέρια της αστυνομίας τον 4χρονο γιο του, αλλάζοντας άρδην το σκηνικό των ερευνών.
Οι απανωτές γκάφες της αστυνομίας, αλλάζουν άρδην το σκηνικό. Οι πάνοπλοι αστυνομικοί της ΜΜΑΔ, οι οποίοι φέρονται να έχουν εντολή να "κτυπήσουν στο ψαχνό", θα πρέπει να είναι τώρα πολύ προσεκτικοί σε ενδεχόμενη σύλληψη του Ονουφρίου, μιας και στη μέση, βρίσκεται πλέον ένα παιδί.
Ένα παιδί που κατέληξε στα χέρια του πατέρα του, καθαρά από λάθος της αστυνομίας, η οποία αναλώνεται τις τελευταίες μέρες σε έρευνες υποστατικών, σε συλλήψεις φίλων του 63χρόνου αλλά δεν παρακολουθούσε την κατοικία των οικιών του καταζητούμενου και ιδιαίτερα το σπίτι όπου διέμενε ο 4χρονος γιός του!
Πάντως πατέρας και γιος, παραμένουν άφαντοι παρά τις έξι συνολικά έρευνες που διεξήγαγαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στη διάρκεια της νύκτας, σε υποστατικά στην πόλη και επαρχία Λεμεσού.


http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11835&catid=9#sthash.smlTyBqC.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: