Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Στο δικαστήριο σήμερα ο Ονουφρίου. Κυκλοφορούσε ντυμένος γυναίκα


Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας θα οδηγηθεί μετά τις δέκα το πρωί  ο Ανδρέας Ονουφρίου  ο οποίος συνελήφθη χθες μετά από δραματική καταδίωξη.  Ο Ονουφρίου αντιμετωπίζει μεταξύ άλλων, κατηγορίες για απόπειρα φόνου κατά αστυνομικών, κατοχή και μεταφορά όπλων.


Ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Λάρνακας θα οδηγηθούν επίσης  ο ιδιοκτήτης της αγροικίας όπου εντοπίστηκε και συνελήφθη χθες ο καταζητούμενος ως ύποπτος για συνεργεία και 63χρόνος λαχειοπώλης από την Ξυλοτύμπου στον οποίο είναι εγγεγραμμένο ένα από τα κυνηγετικά που κατείχε ο Ονουφρίου.  
Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν χθες μετά τη σύλληψη τους  στον αστυνομικό σταθμό Αραδίππου, όπου κρατούνται μέχρι να οδηγηθούν ενώπιον του δικαστηρίου.  Στην περίπτωση του Ανδρέα Ονουφρίου, τα μέτρα ασφαλείας είναι ιδιαίτερα αυξημένα.  Δρακόντεια θα είναι επίσης τα μέτρα στη διάρκεια της προσαγωγής του υπόπτου ενώπιον του δικαστηρίου.   Το απόγευμα μεταφέρθηκε για προληπτικους λόγους στο νοσοκομείο Λάρνακας.
Όπως δήλωσε χθες βράδυ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης «ο Ονουφρίου είχε μεταφερθεί αργά το απόγευμα στο Τμήμα Πρώτων Βοηθειών του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας για προληπτικούς λόγους αφού έφερε εκδορές και γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος του, τα οποία φαίνεται να προκλήθηκαν στην προσπάθεια του να διαφύγει της σύλληψης. Μετά την εξέταση του από τους γιατρούς στο Νοσοκομείο Λάρνακας, ο Ονουφρίου μεταφέρθηκε στα αστυνομικά κρατητήρια».

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκαν επίσης για προληπτικούς λόγους και μέλη του Ειδικού Αντιτρομοκρατικού Ουλαμού που έλαβαν μέρος στην επιχείρηση σύλληψης του Ονουφρίου και έφεραν εκδορές και  γδαρσίματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους.

Χθες βράδυ, μέλη της αστυνομίας προσπάθησαν να ανακρίνουν τον Ανδρέα Ονουφρίου, ο οποίος ωστόσο αρνήθηκε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ανακριτών.  

Με κλεμμένο μερσεντές, ντυμένος γυναίκα με ξανθή περούκα και κραγιόν κυκλοφορούσε ανενόχλητος ο καταζητούμενος Ανδρέας Ονουφρίου, στους δρόμους της Λεμεσού, χωρίς να γίνεται αντιληπτός από κανένα.
Στο σπίτι βρέθηκαν σύνεργα μεταμφίεσης που φανερώνουν ότι μάλλον ντυνόταν γυναίκα για να κυκλοφορεί σε δημόσιους χώρους, ενώ εκτός από τα όπλα βρέθηκαν και δύο τόξα.
Ο καταζητούμενος εντοπίστηκε όταν με τη βοήθεια του Κτηματολογίου και του Google Earth βρέθηκε  η μικρή αγροικία στη Λάγεια στην οποία κρυβόταν ο Αντρέας Ονουφρίου.


 http://www.gazzettacy.com/index.php?xNav=page&id=11835&catid=9#sthash.LcSNL5v5.dpuf

Δεν υπάρχουν σχόλια: