Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Aστυνομικός χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού την ώρα που στον χώρο της εισόδου υπήρχαν μικρά παιδιά. ΒΙΝΤΕΟ


Με βίντεο που ανέβασαν στο YouTube οι οπαδοί της Ομόνοιας δείχνουν και στην εικόνα αυτά που κατήγγειλαν μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ομόνοια-Ερμής που διεξήχθη την περασμένη Τετάρτη. 



Δείτε το βίντεο ΕΔΩ!!!


Στο βίντεο διακρίνεται ένας αστυνομικό ο οποίος χάνει την ψυχραιμία του και χρησιμοποιεί σπρέι πιπεριού την ώρα που στον χώρο της εισόδου υπήρχαν μικρά παιδιά και μάλιστα ο ίδιος ο αστυνομικός δεν απειλείτο από κάποιο. Υπενθυμίζεται ότι και η επίσημη Ομόνοια προχώρησε σε καταγγελία. Το περιστατικό συνέβη ότι ένα μικρό παιδάκι δεν «υπάκουσε» τον αστυνομικό όταν αυτός του υπέδειξε ότι πρέπει να αφαιρέσει το πώμα από την μπουκάλα με το νερό. Πρόκειται όμως για ένα μικρό παιδάκι το οποίο προφανώς ήθελε ξεχωριστό τρόπο για να καταλάβει την ουσία του αστυνομικού αιτήματος και όχι διαταγή.

 Στο βίντεο διακρίνονται και οπαδοί της Ομόνοιας να τα βάζουν λεκτικά με την αστυνομία επειδή μια μέρα νωρίτερα δεν κατάφεραν να αποτρέψουν τα επεισόδια με αποτέλεσμα να χάσει το μάτι του ένας φίλος του ΑΠΟΕΛ.



αληθεια online

3 σχόλια:

ΑπλαΣωσταΣκεφτομενος είπε...

Στην πραγματικοτητα ο αστυνομικος ηταν μοναχος του και ειχε να αντιμετωπισει τουλαχιστον 5 ατομα που τον εμποδιζαν να κανει την δουλεια του ετσω και αν ηταν υπερβολικος στο να παρει το πωμα, εκτελα οδηγιες ομως. Αν εσεις ομως βοηθουσατε τον αστυνομικο να κανει σωστα την δουλεια αντι να τον περικυκλωσετε και να κινειστε επιθετικα σε αυτον, το ξεσπασμα του δεν θα ηταν αυτο που εκανε και κανεις δεν θα αναπνεε το σπρει του. Με λιγα λογια ζηταμε βοηθεια απο την αστυνομια και να κανει την δουλεια της μονο οταν μας συμφερει και οταν αυτη χρειαζεται μια απλη βοηθεια την αντιμετωπιζουμαι με απαθεια και εχθροτητα.

Ανώνυμος είπε...

reeeeeeeeeeeee eniparxoun dikaiologies ta gegonota miloun pou mona tous

ΑπλαΣωσταΣκεφτομενος είπε...

Δεν ειναι δικαιολογιες. Ειναι πραγματικοτητα. Βαλε 5 φιλους σου να σε περεικυκλοσουν και να κινουντε επιθετικα προς εσενα και να σου φοναζουν. Να νιωσεις τι ενιωσε ο μπατσος. Οταν το κανεις να σκεφτεις πως αυτο που ενιωσες ηταν απο φιλους σου κ οχι απο αγνωστους.