Κυριακή 27 Απριλίου 2014

Εκνευρισμένος αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ



Ο Σαββίδης αποχώρησε αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα από το γήπεδο με ιδιωτικό αυτοκίνητο, χωρίς να επισκεφθεί τ' αποδυτήρια της ομάδας.

Το μόνο που αρκέστηκε να δηλώσει ήταν "θα πρέπει να μας γίνει μάθημα και να επενδύσουμε σε αυτή την ήττα".

Από την πλευρά ο προπονητής του ΠΑΟΚ εμφανίστηκε σαφώς απογοητευμένος στην συνέντευξη Τύπου.

"Είναι μία δύσκολη βραδιά. Ξεκινώντας το παιχνίδι είδα πολύ άγχος κυρίως από κάποιους έμπειρους παίκτες, οι νεότεροι ήταν καλά. Κάποιοι δεν άντεξαν το βάρος αυτού του τελικού. Ο Παναθηναϊκός ήταν πιο απελευθερωμένος, ζητούσαν πιο πολύ την μπάλα και όταν είσαι έτσι είναι και η τύχη μαζι σου. Μετά το 25' χάσαμε σημαντικές ευκαιρίες, εκεί δεν μας ήθελε και η τύχη. Στο δεύτερο δεχθήκαμε δύο γρήγορα γκολ και εκεί τελείωσε το ματς. Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δίκαια και του δίνω συγχαρητήρια", είπε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ.

Αναφερόμενος στη διαφορά της εικόνας του ΠΑΟΚ συγκριτικά με τον ημιτελικό, ο Γιώργος Γεωργιάδης είπε: "Ίσως μας έκανε κακό ο ημιτελικός, χάσαμε ενέργεια, χάσαμε και κάποιους παίκτες. Μεσολάβησε μικρό χρονικό διάστημα και δεν προλάβαμε νε ανασυνταχθούμε. Ισως το βάρος στην ομάδα για κάποιους παίκτες ήταν μεγάλο".

Σχετικά με τις στημένες φάσεις τόνισε: "Το ξέραμε ότι είχαμε διαφορά ύψους. Οι στημένες φάσεις είναι και θέμα θέλησης και τύχης. Στο πρώτο γκολ του Μπεργκ κάπου κόντραρε η μπάλα και μετά σούταρε. Οι στημένες φάσεις και στην άμυνα και στην επίθεση είναι και θέμα αυτοσυγκέντρωσης".

Όσον αφορά τον τρόπο που επέλεξε να αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης τόνισε: "Εμείς δεν θέλαμε να αλλάξουμε πολλά, η αμυνά μας είχε σταθεί μια χαρά. Ο Μπεργκ είχε την ικανότητα και την τύχη και πέτυχε αυτά τα τέρματα. Σας είπα είναι δύσκολη βραδιά, από αύριο θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε".

Για τους τομείς που έκριναν τον τελικό επεσήμανε: "Ο Παναθηναϊκός λειτούργησε καλά ως ομάδα, εμείς δεν ανταποκριθήκαμε στο παιχνίδι".

Ερωτηθείς αν η εξέλιξη του τελικού επηρεάσει τον ΠΑΟΚ ενόψει πλέι οφ, ο Γ.Χ. απάντησε: "Είναι δύσκολη η κατάσταση, αύριο θα ξημερώσει μία καινούργια μέρα, θα δούμε".

Εν συνεχεία σχολίασε τις απουσίες της ομάδας του: "Τώρα μπορούμε να πούμε ότι ήταν σημαντικές. Και ο Κατσουράνης μας έλειψε λόγω της εμπειρίας και ο Νάτχο, αλλά τώρα κάνουμε υποθέσεις. Σίγουρα θα θέλαμε σήμερα αυτούς τους παίκτες".

Όταν ρωτήθηκε για τις αποδοκιμασίες από τον κόσμο του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Γεωργιάδης απάντησε: "Λογικό είναι, λογική είναι αυτή η αντίδραση του κόσμου".

Για τον Παναθηναϊκό, τέλος, είπε: "Έχουν κάνει μεγάλη πρόοδο, έχουν υγεία, ηρεμία, έμειναν ενωμένοι μέχρι το τέλος. Έχουν τον ίδιο προπονητή από την αρχή της χρονιάς. Δεν νομίζω να έχουμε αυτή την ηρεμία εμείς, από εμάς υπάρχουν μεγάλες απαιτήσεις. Ακόμη και σήμερα η πίεση φάνηκε να είναι μεγαλύτερη σε εμάς, ενώ ο Παναθηναϊκός ήταν απελευθερωμένος".



http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=285709&catid=1

Δεν υπάρχουν σχόλια: