Τρίτη 29 Απριλίου 2014

Αυτή είναι η άτυχη 16χρονη που δολοφονήθηκε από συμμαθητή της επειδή αρνήθηκε να πάει μαζί του στον σχολικό χορό


Η επίθεση εναντίον της 16χρονης μαθήτριας σημειώθηκε σε έναν διάδρομο του λυκείου στο Μίλφορντ πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα.


Mια 16χρονη μαθήτρια δολοφονήθηκε μέσα σε λύκειο του Κονέκτικατ από έναν συμμαθητή της επειδή, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε την πρότασή του να πάνε μαζί στο σχολικό χορό.

Η επίθεση εναντίον της μαθήτριας σημειώθηκε σε έναν διάδρομο του λυκείου στο Μίλφορντ του Κονέκτικατ, στις 7.15 το πρωί, τοπική ώρα, πριν ξεκινήσουν τα μαθήματα.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό διευθυντή Κιθ Μέλοου το θύμα, η 16χρονη Μαρίν Σάντσες, μαχαιρώθηκε στο λαιμό. Το κορίτσι πέθανε μισή ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, ανέφερε η εφημερίδα Νιού Χέιβεν Ρέτζιστερ.

Ο Μέλο είπε ότι ένας μαθητής επίσης 16 ετών συνελήφθη από μέλη του προσωπικού του σχολείου λίγα λεπτά μετά την επίθεση εναντίον της Μαρίν.

Σύμφωνα με έναν άλλο μαθητή που μίλησε στην εφημερίδα ο ύποπτος την Πέμπτη είχε ζητήσει από τη Σάντσες να πάνε μαζί στο σχολικό χορό και εκείνη αρνήθηκε. Η αστυνομία πάντως δεν έχει επιβεβαιώσει ότι η απόρριψη του μαθητή από την 16χρονη ήταν η αφορμή για τη δολοφονία.
Ο σχολικός χορός, που επρόκειτο να γίνει απόψε, ματαιώθηκε.

Το περιστατικό σημειώθηκε μόλις δύο εβδομάδες έπειτα από την επίθεση ενός μαθητή με μαχαίρι σε λύκειο του Πίτσμπουργκ κατά την οποία 22 άνθρωποι τραυματίσθηκαν. 




Protothema.gr
showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: