Τετάρτη 30 Απριλίου 2014

Αυτή είναι η σέξι Ελληνίδα που έπαιξε στην πιο τολμηρή σκηνή του Game Of Thrones. ΦΩΤΟ


Μια Ελληνίδα βρίσκεται ανάμεσα στο cast του "Game of thrones", ένα από τα διασημότερα σίριαλ των τελευταίων ετών. Ο λόγος για την νεαρή Xena Avramidis ή αλλιώς Καίτη Αβραμίδη, η οποία συμμετείχε σε μια  ιδιαίτερα τολμηρή σκηνή, στην οποία ...


δύο πανέμορφες γυναίκες ερωτοτροπούν μεταξύ τους στο τρίτο επεισόδιο της νέα σειράς, το οποίο έκανε και ρεκόρ τηλεθέασης.  





Η μόλις 20 χρονών, Xena Avramidis, γεννήθηκε στην Ουαλία από μητέρα Πολωνή και πάτερα Έλληνα από τα Τρίκαλα, ασχολείται με το modeling και την υποκριτική. «Ήταν πολύ δύσκολο για εμένα να εμφανιστώ γυμνή. Μέχρι τότε είχα κάνει μόνο πασαρέλα με εσώρουχα. Βέβαια ύστερα από λίγες ώρες αισθανόμουν καλύτερα», λέει τώρα, μιλώντας στην Espresso για τη συμμετοχή της στο σίριαλ. «Δεν ήταν ούτε δύσκολο ούτε εύκολο. Απλώς μια δουλειά. Εκείνη την ώρα δεν αισθάνεσαι τίποτα, μπορεί να φαίνεται κάπως στην τηλεόραση, αλλά όταν κάνεις το γύρισμα, είναι απλώς η δουλειά σου, το μυαλό σου είναι εκεί» λέει η Xena η οποία θέλει μεταξύ άλλων να δουλέψει και στην Ελλάδα.

showbiz.com.cy

Δεν υπάρχουν σχόλια: