Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2016

Αυτός θα είναι ο καιρός στην Κύπρο σήμερα



Ψηλή πίεση και θερμή αέρια μάζα για την εποχή, επηρεάζουν την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.
Σήμερα, περίοδοι με ηλιοφάνεια, θα εναλλάσονται με αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.
Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί και στα δυτικά παράλια μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 28 βαθμούς στο εσωτερικό, στους 26 στα νότια παράλια, γύρω στους 24 στα υπόλοιπα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε, διαστήματα με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσονται και πάλι με αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, γενικά ασθενείς, 3 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 13 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα ψηλότερα ορεινά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 14 στα υπόλοιπα παράλια.

Την Πέμπτη θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις στην ανώτερη ατμόσφαιρα.

Την Παρασκευή και το Σάββατο ο καιρός θα είναι γενικά κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα του Σαββάτου δυνατό να παρατηρηθούν τοπικά αυξημένες νεφώσεις.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Πέμπτη, ενώ την Παρασκευή και το Σάββατο αναμένεται σταδιακή πτώση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: