Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

Έτρεχε και χθες με σοβαρά περιστατικά η πυροσβεστική Υπηρεσία



Σε 19 κλήσεις για βοήθεια, 12 πυρκαγιές και 7 ειδικές εξυπηρετήσεις ανταποκρίθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία από η ώρα 06.00 της 12ης Φεβρουαρίου μέχρι και η ώρα 06.00 της 13ης Φεβρουαρίου.


`Οπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Υπηρεσίας, πυρκαγιά σε υποστατικό σε περιοχή του Χωριού Φιλούσα στην Πάφο προκλήθηκε από ανάφλεξη βενζίνης από  ηλεκτρογεννήτρια που παρουσίαζε απώλεια και βρισκόταν σε λειτουργία μέσα στο υποστατικό. `Οπως ανακοίνωσε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η πυρκαγιά ξέσπασε γύρω στις 22.00 και για την κατάσβεση της ανταποκρίθηκαν 3 Πυροσβεστικά οχήματα από τον Σταθμό Πόλεως Χρυσοχούς.

Η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 22.46. Το ξύλινο υποστατικό διαστάσεων, που χρησιμοποιείτο  από τον ιδιοκτήτη του ως αποθήκη και δωμάτιο διαμονής σε περβόλι, καταστράφηκε.

H Πυροσβεστική αναφέρεται επίσης στον απεγκλωβισμό οδηγών που ενεπλάκησαν το τροχαίο στον δρόμο Καλού Χωριού προς Αγία Άννα, για τον οποίον ανταποκρίθηκαν δυο πυροσβεστικά οχήματα με ομάδα διάσωσης από το Σταθμό Λάρνακας.

Οπως αναφέρει η Πυροσβεστική στη σύγκρουση ενεπλάκησαν μονοκάμπινο όχημα μάρκα και αρθρωτό όχημα. Ο οδηγός του μικρού οχήματος έχασε τη ζωή του.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: