Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2016

"Κανονικά πληρώνεται το πάρκινγκ στον Δ. Πάφου μέχρι να εγκριθεί η δωρεάν στάθμευση λόγω έργων"



Κανονικά πρέπει να πληρώνεται η χρήση των χώρων στάθμευσης στο κέντρο της Πάφου μέχρι η απόφαση του Δήμου για δωρεάν χρήση των χώρων στάθμευσης από τους πολίτες να εγκριθεί από αρμόδιο Υπουργείο, τονίζει σε ανακοίνωση του ο Δήμος Πάφου.





Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ο Δήμος Πάφου, κατανοώντας τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τόσο οι επαγγελματίες όσο και οι κάτοικοι της πόλης λόγω των έργων που εκτελούνται στο κέντρο της Πάφου, αποφάσισε την ατελή χρήση των χώρων στάθμευσης για το διάστημα που θα εκτελούνται οι κατασκευαστικές εργασίες.



Επισημαίνεται και διευκρινίζεται, ωστόσο, ότι σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο περί Δημοσιονομικής Ευθύνης, το μέτρο αυτό δεν μπορεί να ισχύσει παρά μόνον αφού εγκριθεί από το αρμόδιο Υπουργείο, η συνεπαγόμενη απώλεια εσόδων και η αναπλήρωση του απολεσθέντος εισοδήματος από άλλο ισόποσο κονδύλι του Δημοτικού Προϋπολογισμού ή από φορολογία.



Ως εκ τούτου, τονίζει ο Δήμος, μέχρι την ολοκλήρωση της απαραίτητης αυτής διαδικασίας, το κοινό ότι θα πρέπει να πληρώνει κανονικά στους χώρους στάθμευσης.


Σε αντίθετη περίπτωση, σημειώνεται, οι παρανομούντες θα καταγγέλλονται από την Δημοτική Τροχονομική Υπηρεσία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: