Πέμπτη 18 Φεβρουαρίου 2016

«Το Κυπριακό Απαρτχάιντ: Τι σημαίνει και γιατί δεν κινδυνεύει από αυτό μόνο η Κύπρος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη»


Το Σωματείο Αδούλωτη Αδούλωτη Κερύνεια συνεχίζει και το 2016, τις ενημερωτικές Ημερίδες  με θέμα το Κυπριακό και τις παγίδες που κρύβει η  λύση  της Διζωνικής Δικοινοτικης Ομοσπονδίας την οποία διαπραγματεύεται η Κυβέρνηση.   
Μια λύση αντίθετη με κάθε αρχή Δικαίου και η οποία αν τελικά μας φορτωθεί θα αποτελέσει και επικίνδυνο προηγούμενο με πολλούς κινδύνους  και προεκτάσεις  στην ευρύτερη περιοχή και ολόκληρη την Ευρώπη.

Πρόκειται για ένα απαρτχάϊντ το οποίο θα θέσει τη βάση για τη νομομοποίηση της Τουρκοποίησης των κατεχομένων  ως επιβράβευση της Τουρκικής εισβολής , της κατοχής , του Εθνικού ξεκαθαρίσματος  των κατεχομένων απο εμάς τους αυτόχθονες κατοίκους , της βίαιης και εκβιαστικής μεταφοράς των Τουτρκοκυπρίων απο τις ελεύθερες περιοχές στα κατεχόμενα . Θα προσφέρει παράλληλα στην Αγκυρα το εφαλτήριο για την κηδεμόνευση των ελέυθερων περιοχών μέσω των Συνταγματικών δομών της ΔΔΟ που συζητούνται, ως εφαλτήριο για υλοποίηση του σχεδίου επανάκτησης της Κύπρου.


Ο Συμπατριώτης μας :  Κλέαρχος Κυριακίδης, Ανώτερος Πανεπιστημιακός Λέκτορας Νομικής και  μη- εξασκούμενος  δικηγόρος  θα μας προβληματίσει και απο μια εντελώς διαφορετική σκοπιά για τους λόγους που τα Τουρκικά επεχτατικά σχέδια θα πρέπει να ανακοπούν στην Κύπρο.

Θα είναι ο μοναδικός ομιλητής  και το θέμα που θα αναπτύξει είναι:   «Το Κυπριακό Απαρτχάιντ: Τι σημαίνει και γιατί δεν κινδυνεύει από αυτό μόνο η Κύπρος αλλά ολόκληρη η Ευρώπη»

Η Ημερίδα θα γίνει ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 19.2.2016, 7.30μμ.
Στην Αίθουσα εκδηλώσεων της Αδούλωτης Κερύνειας, Λευκωσία.
( Πίσω απο το Γαλακτοκομείο Πήττα στην Προδρόμου. Αγίου Ιωάννου 8, Στρόβολος)

Επισυνάπτεται ανοικτή πρόσκληση προς κάθε Κύπριο ο οποίος προβληματίζεται και γνοιάζεται για το αύριο το οποίο σίγουρα δεν θα έχει την ωραιότητα που του αποδίδουν οι επικοινωνιακές ρητορίες που σερβίρονται απλόχερα τον τελευταίο καιρό. Η ενημέρωση είναι βασικό στοιχείο για τη σωστή απόφαση που θα πρέπει να πάρουμε όταν θα χρειασθεί να τοποθετηθούμε.

Θα το εκτιμήσουμε να πληροφορήσετε  άλλους δικούς σας φίλους και γνωστούς. Βοηθάτε στην όσο το δυνατό ευρύτερη ενημέρωση.

Απο το Σωματείο Αδούλωτη Κερύνεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: