Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

Ανακοίνωση ΔΗΣΥ Πάφου για τον θάνατο του Γιαννάκη Λαζάρου



Ο Δημοκρατικός Συναγερμός Πάφου, εκφράζει την βαθύτατη του θλίψη για τον πρόωρο χαμό του Επαρχιακού Γραμματέα του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου, ο οποίος απεβίωσε σε ηλικία 52 χρόνων νικημένος από την επάρατη νόσο.


Άνθρωπος που διακρινόταν για την εντιμότητα ,το ήθος , την μετριοπάθεια , την ειλικρίνεια και την μεγάλη του αγάπη για τον τόπο του. Υπηρέτησε με ζήλο κι αφοσίωση τον Δημοκρατικό Συναγερμό , υπήρξε άριστος οικογενειάρχης , διακρίθηκε για την επαγγελματική του επάρκεια και καταξιώθηκε στα δημόσια δρώμενα με καθολική αναγνώριση από όλη την κοινωνία.

Η Επαρχιακή Γραμματεία σε έκτακτη συνεδρίαση της , τήρησε μονόλεπτη σιγή εις μνήμη του Γιαννάκη Λαζάρου και αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:
1.Κύρηξη τριήμερου πένθους κατά το οποίο οι σημαίες στα Επαρχιακά Γραφεία του κόμματος κυματίζουν μεσίστιες.
2.Η αίθουσα συνεδριάσεων των Επαρχιακών γραφείων του ΔΗΣΥ θα ονομαστεί σε <<ΑΙΘΟΥΣΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΗ ΛΑΖΑΡΟΥ>> ,ενώ θα αναρτηθεί φωτογραφία του εκλιπόντος σε περίοπτο σημείο της αίθουσας.
3.Σύσσωμη η Επαρχιακή Γραμματεία ΔΗΣΥ Πάφου θα παραστεί στην κηδεία.
4.Η επόμενη εκδήλωση του Δημοκρατικού Συναγερμού Πάφου θα είναι αφιερωμένη εις μνήμη Γιαννάκη Λαζάρου.
5. Τα μέλη της Επαρχιακής Γραμματείας προσέφεραν χρηματικό ποσό για φιλανθρωπικούς σκοπούς εις μνήμη Γιαννάκη Λαζάρου.
6.Τα έξοδα της κηδείας θα αναληφθούν από τον Δημοκρατικό Συναγερμό.
Η κηδεία του Γιαννάκη Λαζάρου θα τελεστεί την Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου στις 13΄00 από τον ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην κοινότητα Αγίας Μαρίνας Χρυσοχούς.




Πάφος , 20 Φεβρουαρίου 2016

Δεν υπάρχουν σχόλια: