Παρασκευή 1 Απριλίου 2016

Αυτοκίνητο τυλίχτηκε στις φλόγες. Όλες οι λεπτομέρειες



Σε 37 κλήσεις για βοήθεια ανταποκρίθηκε το τελευταίο 24ωρο η Πυροσβεστική Υπηρεσία. Ανακοίνωση της ΠΥ αναφέρει ότι από η ώρα 06.00 της  31/3/2016 μέχρι και η ώρα 06.00 της 1/4/2016 ανταποκρίθηκε σε 37 κλήσεις για βοήθεια, 25 πυρκαγιές και 12 ειδικές εξυπηρετήσεις .


Αναφορά γίνεται και σε μήνυμα που λήφθηκε για πυρκαγιά σε όχημα στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού λίγο πριν την έξοδο προς Κόρνο. Ανταποκρίθηκαν δύο πυροσβεστικά οχήματα από την ΕΜΑΚ Κοφίνου και η πυρκαγιά σε ημιφορτηγό όχημα τέθηκε υπό έλεγχο.

Η πυρκαγιά  ξεκίνησε από τον χώρο των εμπορευμάτων στο πίσω μέρος του φορτηγού και επεκτάθηκε σε ολόκληρο το όχημα. Στο επεισόδιο βοήθησε  και ένα πυροσβεστικό όχημα  της Επαρχίας Λεμεσού το οποίο επέστρεφε από το μηχανουργείο της Υπηρεσίας  προς τη Λεμεσό. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές 20 χιλιάδων περίπου ευρώ στο όχημα και στο εμπόρευμα ( εξοπλισμός ξενοδοχείων).

Τα αίτια της πυρκαγιάς δεν εξακριβώθηκαν με ακρίβεια αλλά η πιθανότητα αυτή να οφείλεται σε αποτσίγαρο δεν μπορεί να αποκλειστεί.


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: