Παρασκευή 30 Μαρτίου 2018

Δείτε γιατί κατέληξε 4 χρόνια πίσω από τα σίδεραΤο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε χθες στη Λεμεσό, καταδίκασε 38χρονο σε ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών και 33χρονο σε ποινή φυλάκισης ενός έτους, αφού τους έκρινε ένοχους σε υπόθεση απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε στις 5 Απριλίου, 2017 στη Λεμεσό.


Τα γεγονότα

Στη σύλληψη τεσσάρων προσώπων ηλικίας 39, 37, 32 και 19 χρόνων, όλοι κάτοικοι της επαρχίας Λεμεσού, προχώρησε χθες το απόγευμα η Αστυνομία, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη απόπειρας φόνου εναντίον 50χρονου επίσης από την επαρχία Λεμεσού.
Συγκεκριμένα, στις 6 Απριλίου, 2017, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από τον 50χρονο ότι, γύρω στις 8 τα βράδυ της πιο πάνω ημερομηνίας, είχε συναντηθεί με τέσσερα πρόσωπα, όπου κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ένας εξ αυτών φέρεται να πυροβόλησε εναντίον του αυτοκινήτου του παραπονούμενου. 
Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο είχε βληθεί από πυροβόλο όπλο. 
Για την υπόθεση προέκυψε μαρτυρία εναντίον των πιο πάνω συλληφθέντων, ενώ από τις έρευνες που είχαν ακολουθήσει, εντοπίστηκε στο αυτοκίνητο του 39χρονου ένα έμφορτο πιστόλι με επτά φυσίγγια και παραλήφθηκαν ως τεκμήρια. 
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.


http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=10878