Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Τους τσάκωσαν μετά από μια ανάρτηση στο facebook


Δύο πρόσωπα συνελήφθησαν χθες, στη Λεμεσό, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, κλοπής μοτοσικλέτας και κλεπταποδοχής.


Συγκεκριμένα, λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία, ότι σε συγκεκριμένο λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, αναρτήθηκαν φωτογραφίες μοτοσικλέτας, η οποία διατίθετο προς πώληση. Ωστόσο, η συγκεκριμένη μοτοσικλέτα, είχε καταγγελθεί στην Αστυνομία, από τον ιδιοκτήτη της, ως κλοπιμαία, στις 17 Μαρτίου 2018.

Μετά την πιο πάνω πληροφορία, μέλη της Αστυνομίας επικοινώνησαν με τον ιδιοκτήτη του πιο πάνω λογαριασμού και διευθέτησαν συνάντηση μαζί του, ως ενδιαφερόμενοι για να αγοράσουν την μοτοσικλέτα.

Η συνάντηση διευθετήθηκε για χθες το απόγευμα, σε ανοιχτό χώρο στη Λεμεσό. Μέλη του ΤΑΕ και του ΟΠΕ Λεμεσού, μετέβησαν στην περιοχή όπου εντόπισαν δύο πρόσωπα, να στέκονται δίπλα από τη μοτοσικλέτα, η οποία δεν έφερε αριθμούς εγγραφής.

Από εξετάσεις που διενεργήθηκαν διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για 19χρονο και 17χρονο και οι δύο κάτοικοι Λεμεσού, ενώ διαπιστώθηκε επίσης ότι η μοτοσικλέτα, που εντοπίστηκε στη σκηνή, είναι αυτή που καταγγέλθηκε ως κλοπιμαία.

Οι δύο συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.