Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Βρήκαν καταζητούμενο μέσα σε μπυραρία

Σύμφωνα με την Αστυνομία ύστερα από πληροφορίες μέλη της Δύναμης μετέβησαν το βράδυ της Τετάρτης 28/3 σε μπυραρία στην τουριστική περιοχή Λάρνακας, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης κλοπής αυτοκινήτου, αδίκημα που διαπράχθηκε στις 28 Μαρτίου.

'Οπως διαπιστώθηκε εναντίον ενός ατόμου που βρισκόταν στην μπυραρία εκκρεμούσε δικαστικό ένταλμα σύλληψης.
Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον καταζητούμενο, ο οποίος είναι 44 χρόνων από τη Μοσφιλωτή και  απασχόλησε πολλές φορές στο παρελθόν την Αστυνομία.
Όταν αστυνομικός ζήτησε από δεύτερο άνδρα, ηλικίας 48 χρόνων από τη Λακατάμια να τον ακολουθήσει στα γραφεία του ΤΑΕ, αυτός τον έσπρωξε και τον κτύπησε στο στήθος. Τελικά ο άνδρας συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση. Από την επίθεση ο αστυνομικός δεν έπαθε τίποτε.
Χθες είχε καταγγελθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας από γυναίκα ότι κατά την ίδια ημέρα,  γύρω στις 18:15, δύο άτομα διέρρηξαν την κατοικία της και έκλεψαν μία τσάντα που περιείχε ρουχισμό, παπούτσια και παιχνίδια παιδικά.  Κατά τη διερεύνηση της υπόθεσης είχε προκύψει μαρτυρία εναντίον του 44χρονου από τη Μοσφιλωτή.
Την Πέμπτη 29/3 αναμένεται ο 44 χρονος να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος κράτησής του.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
ΚΥΠΕ