Πέμπτη 29 Μαρτίου 2018

Δείτε ποιος και που προσπάθησε να διαρρήξει κατοικία


Δεκαπέντε λεπτά μετά τα μεσάνυκτα, μέλη της Αστυνομίας, εντόπισαν 19χρονο να προσπαθεί να εισέλθει παράνομα σε κατοικία σε περιοχή της επαρχίας Λάρνακας.

Ο 19χρονος ασκώντας σωματική βία, προσπάθησε να σπάσει αλουμινένια παραθυρόφυλλα της οικίας, με αποτέλεσμα να συλληφθεί από τα μέλη της Αστυνομίας για τα αυτόφωρα αδικήματα της απόπειρας διάρρηξης, παράνομης εισόδου, μέθης και πρόκλησης ανησυχίας.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

Άλλες συλλήψεις
*Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικού.
Ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 31χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη σήμερα βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 45χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 46χρονη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτου.
Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

*Συνελήφθησαν χθες βάσει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση, δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας κλοπής και μαχαιροφορίας.
Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.



http://www.cypruspolicenews.com/ArticleSideGallery/ArticleId=10866