Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ RYANAIR ΠΑΦΟΣ-ΑΜΜΑΝ


ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΙΟΡΔΑΝΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΤΗΣΗ ΤΗΣ RYANAIR ΠΑΦΟΣ-ΑΜΜΑΝ27.3.18
ΕΠΙΤΕΥΧΘΗ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ.

Με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή προβολή της απ’ ευθείας αεροπορικής σύνδεσης της Πάφου με το Αμμάν και την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των νέων δεδομένων προς όφελος του τουρισμού και της οικονομίας των δύο περιοχών, αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου με επικεφαλής τον Δήμαρχο Φαίδωνα Φαίδωνος αναχωρεί την ερχόμενη Τρίτη 27 Μαρτίου 2018 για την Ιορδανική πρωτεύουσα με την πρώτη πτήση της Ryanair.
Την αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου θα συνοδεύει ομάδα επιχειρηματιών του ΕΒΕ Πάφου υπό τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ανδρέα Δημητριάδη, καθώς και ο Διευθυντής της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Πάφου Νάσος Χατζηγεωργίου.
Στο πλαίσιο της επίσκεψης, η αντιπροσωπεία της Πάφου θα έχει συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού της Ιορδανίας και την ηγεσία του Ιορδανικού Οργανισμού Τουρισμού για συζήτηση συγκεκριμένων τρόπων συνεργασίας των δύο πλευρών, ενώ η παρθενική πτήση της Ryanair από την Πάφο θα τύχει επίσημης υποδοχής στο αεροδρόμιο του Αμμάν, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού της χώρας, του Δημάρχου της πόλης, άλλων κρατικών αξιωματούχων και των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης.
Κατά την επίσκεψή τους στον αδελφοποιημένο Δήμο του Αμμάν, ο Δήμαρχος και η αντιπροσωπεία της Πάφου θα συζητήσουν επίσης με τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης τα περεταίρω βήματα της συνεργασίας τους, κυρίως στους τομείς του πολιτισμού, του τουρισμού και των νέων τεχνολογιών, ενώ θα παραστούν και στη συνάντηση των Επιμελητηρίων Πάφου-Αμμάν που επίσης έχουν αδελφοποιηθεί.
Η αντιπροσωπεία της Πάφου θα έχει επίσης συνάντηση τον Σύνδεσμο Ταξιδιωτικών Πρακτόρων της Ιορδανίας και θα γίνει δεκτή από την Πρέσβειρα της Κύπρου στην Ιορδανία κ. Ναυσικά Κρούστη.
Η αντιπροσωπεία του Δήμου Πάφου, στην οποία συμμετέχουν επίσης ο Αντιδήμαρχος Χρίστος Μακαρίου, ο Πρόεδρος και ο Αντιπρόεδρος της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων και Τουριστικής Ανάπτυξης Παναγιώτης Βορκάς και Λίνος Τσοκκάς αντίστοιχα, καθώς και ο αρμόδιος Λειτουργός του Δήμου Γιάννης Άνθης, θα επιστρέψει στην Πάφο το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018.