Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

Στην εντατική μαθητής μετά από τροχαίο

φώτο αρχείο
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στην Εντατική του ΓΝ Λευκωσίας 18 χρονος μαθητής  μετά από εμπλοκή του σε τροχαίο με το μοτοποδήλατο του.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο ατύχημα συνέβη στη 13:35 το μεσημέρι της Τρίτης όταν ο μαθητής που οδηγούσε την μοτοσικλέτα του στην Λεωφόρο Ευρώπης στην Πάφο με βόρεια κατεύθυνση προς την διασταύρωση με τις οδούς Ιγνατίας και Γιάννου Κρανιδιώτη , κάτω από συνθήκες που διερευνώνται φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης και στρίβοντας δεξιά σύμφωνα με την πορεία του για να εισέλθει στην οδό Ιγνατίας συγκρούστηκε με όχημα που οδηγείτο στη Λεωφόρο Ευρώπης από την αντίθετο κατεύθυνση.
Από την σύγκρουση τραυματίστηκε κρίσιμα ο οδηγός της μοτοσυκλέτας και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.
Αφού εξετάστηκε από τους επί καθήκοντι ιατρούς διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος υπέστη βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση, υποσκληρίδιο αιμάτωμα και είναι πολυτραυματίας. 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του με ασθενοφόρο στο ΓΝ Λευκωσίας όπου νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης.
Στον οδηγό του οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με μηδενική ένδειξη .
Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.