Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018

ΘΕΡΜΗ ΥΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΠΡΩΤΗΣ ΠΤΗΣΗΣ ΠΑΦΟΣ- ΑΜΜΑΝ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΜΙΟ ΤΗΣ ΙΟΡΔΑΝΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ


Με την καθιερωμένη υδάτινη αψίδα και μια θερμή τελετή στο αεροδρόμιο του Αμμάν, οι Αρχές της Ιορδανίας υποδέχτηκαν το απόγευμα την πρώτη πτήση της Ryanair από την Πάφο.

Μιλώντας κατά την τελετή υποδοχής ο Γενικός Διευθυντής του Ιορδανικού Οργανισμού Τουρισμού καλωσόρισε την αντιπροσωπεία της Πάφου και σημείωσε τη σημασία της έναρξης των απευθείας πτήσεων για τον τουρισμό, την οικονομία και τους κατοίκους των δυο αδελφοποιημένων πόλεων.
Από την πλευρά του, ο Δήμαρχος Πάφου, Φαίδωνας Φαίδωνος τόνισε τα οφέλη που προκύπτουν για τις δύο περιοχές σε όλους τους τομείς και ανέφερε ότι με την εξέλιξη αυτή οι σχέσεις των δύο πόλεων ισχυροποιούνται ακόμη περισσότερο προς όφελος των αντίστοιχων κοινωνιών.
Αύριο, οι αντιπροσωπίες τόσο του Δήμου Πάφο, όσο και του ΕΒΕ Πάφου θα έχουν σειρά επαφών και συναντήσεων με τους αντίστοιχους φορείς του Αμμάν, ενώ το απόγευμα θα έχουν συνάντηση με την Υπουργό Τουρισμού της Ιορδανίας, τον Ιορδανικό Οργανισμό Τουρισμού και άλλους επαγγελματικούς φορείς, προκειμένου να συζητήσουν τα περεταίρω βήματα της συνεργασίας των δύο περιοχών, όπως αυτά διαμορφώνονται μετά τη θετική εξέλιξη της απευθείας αεροπορικής σύνδεσης.