Πέμπτη 19 Απριλίου 2018

Όλα τα νεότερα για το φονικό του Στροβόλου

Στυγερό έγκλημα διαπράχθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στον Στρόβολο, στην οδό Ζαλόγγου, σε μια από τις κεντρικότερες περιοχές του Στροβόλου.

Όλα έγιναν γύρω στη 1 τα ξημερώματα, όπου, σύμφωνα με πρώτες αναφορές, το ζεύγος φέρεται να τραυματίστηκε θανάσιμα εντός της οικίας του. Το σενάριο της ληστείας δεν αποκλείεται από τις Αρχές, οι οποίες βρίσκονται ακόμη σε προκαταρκτικό στάδιο ερευνών. Εντός της οικίας βρισκόταν και το ανήλικο παιδί του ζεύγους, ένα αγόρι ηλικίας 14 ετών.
Γείτονες αντιλήφθηκαν το τι συνέβαινε στο σπίτι και ειδοποίησαν τις Αρχές, οι οποίες έφθασαν στη σκηνή και απέκλεισαν την περιοχή. Με το πρώτο φως της μέρας έφθασαν ενισχύσεις, ενώ για αυτοψία κλήθηκε η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου.
Ερωτηματικά, εξάλλου, υπάρχουν καταρχήν για τον τρόπο που διαπράχθηκε το έγκλημα, αλλά και για το τι προηγήθηκε της τραγωδίας. Πρόκειται, όπως αναφέρουν πληροφορίες, για γυναίκα τραπεζικό και σύζυγο καθηγητή, ηλικίας 59 και 60 ετών αντίστοιχα.



Νεκρό στο υπνοδωμάτιο του σπιτιού τους εντοπίστηκε μία ώρα μετά τα μεσάνυκτα ζευγάρι Ελληνοκυπρίων στον Στρόβολο, μέσα σε λίμνη αίματος. Πρόκειται για άνδρα ηλικίας 60 ετών, καθηγητή ιδιωτικού σχολείο και τη γυναίκα του ηλικίας 59 ετών, υπάλληλος τράπεζας
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Κ», η αστυνομία δεν εντόπισε σημάδια παραβίασης του σπιτιού μετά τη δολοφονία και όλα δείχνουν ότι πρόκειται για έγκλημα μίσους και όχι για ληστεία. Όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» εντός του σπιτιού βρισκόταν και ο 15χρονος υιοθετημένος γιος του ζευγαριού, ρωσικής καταγωγής, ο οποίος ενημέρωσε αμέσως τους γείτονες για το περιστατικό. Ο ίδιος φέρεται να έχει δηλώσει στην αστυνομία ότι άγνωστοι φορώντας κουκούλες μπήκαν στο σπίτι στον Στρόβολο στην οδό Ζαλόγγου, και τραυμάτισαν θανάσιμα το ζευγάρι με μαχαίρι.
Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας και ο υιοθετημένος γιός, όπως είναι σε θέση να γνωρίζει η «Κ» ανακρίνεται από τις πρώτες πρωινές ώρες από την αστυνομία.
Περιπολικά μετέβησαν στην περιοχή όπου απέκλεισαν τη σκηνή και ξεκίνησαν να συλλέγουν πληροφορίες.
Σήμερα η νεκροτομή
Στη σκηνή μετέβη και η ιατροδικαστής Ελένη Αντωνίου η οποία διενήργησε αυτοψία στο σημείο νωρίς το πρωί.
Σε δηλώσεις της η κ. Αντωνίου ανέφερε πως πρόκειται για διπλή εγκληματική ενέργεια, με ιδίου τύπου τραύματα, προερχόμενα από τέμνων και νήσσον όργανο.
Η νεκροτομή θα διενεργηθεί σήμερα, ανέφερε η Ιατροδικαστής.




Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας για το φονικό που διαπράχθηκε στον Στρόβολο.
Ζευγάρι Ελληνοκυπρίων, 59 και 60 ετών βρέθηκε νεκρό μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα σε λίμνη αίματος στην οικία του στην οδό Ζαλόγγου στον Στρόβολο. Η πληροφορία δόθηκε στην Αστυνομία από κατοίκους της περιοχής.
Ισχυρισμός που έφτασε στις αρχές έκανε λόγο για ληστεία που στη συνέχεια οδήγησε στη δολοφονία του ζεύγους, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται για την ώρα.
Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη, ενώ η νέα υπόθεση δολοφονίας προκαλεί σοκ. Τραγικότερη πτυχή της όλης υπόθεσης, η πληροφορία ότι εντός της οικίας την ώρα που οι άγνωστοι μπούκαραν, βρισκόταν και 15χρονο παιδί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδί ήταν αυτό που πανικόβλητο κατάφερε να τρέξει εκτός της οικίας και να ειδοποιήσει γείτονες για το τραγικό συμβάν.
Ισχυρές δυνάμεις της Αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή, την οποία και απέκλεισαν για διενέργεια ερευνών και εξετάσεων. Ιατροδικαστής βρίσκεται στη σκηνή για τη διενέργεια αυτοψίας.
Άντρες της Αστυνομίας «χτενίζουν» την περιοχή ψάχνοντας για κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης τοποθετημένα στην περιοχή, που ενδεχομένως να ρίξουν φως στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας.
Δηλώσεις Αγγελίδη στη σκηνή
Όπως ανέφερε μιλώντας από τη σκηνή του εγκλήματος ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, τα θανατηφόρα τραύματα στα θύματα προκλήθηκαν από μαχαίρι. «Υπάρχουν τραύματα από μαχαίρι», είπε συγκεκριμένα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τραύματα που τους κατάφεραν οι δράστες ήταν πολλαπλά.
Στις σορούς του άτυχου ζεύγους θα διενεργηθεί η νενομισμένη νεκροτομή στις 12.00 από την ιατροδικαστή Ελένη Αντωνίου.