Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Κατήγγειλε ότι αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν και δείτε τι ακολούθησε


Περιπέτειες με τη δικαιοσύνη έχει πλέον 32χρονος, ο οποίος χθες το απόγευμα κατήγγειλε ψευδώς στην Αστυνομία, ότι διαπράχθηκε απόπειρα φόνου εναντίον του.


Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. χθες, ο 32χρονος φέροντας τραύματα στα πόδια, μετέβη με το αυτοκίνητό του, στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, όπου ανέφερε στους αστυνομικούς, ότι πυροβολήθηκε στο πόδι από άλλο πρόσωπο.

Ο 32χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει τέσσερα επιπόλαια θλαστικά τραύματα στα δύο πόδια και αφού έγινε συρραφή των τραυμάτων, απολύθηκε.    

Προχωρώντας σε διερεύνηση της υπόθεσης, οι τα μέλη της Αστυνομίας διαπίστωσαν ότι ο τραυματισμός του 32χρονου, προήλθε από τα γυαλιά σπασμένης τζαμαρίας ξενοδοχείου, όπου βρισκόταν νωρίτερα. Από μαρτυρία που εξασφαλίστηκε από τους ανακριτές, ο 32χρονος, ο οποίος φέρεται να τελούσε υπό την επήρεια μέθης, είχε μεταβεί στο εν λόγω ξενοδοχείο στη Λεμεσό. Στην προσπάθειά του, να βγει στην αυλή του ξενοδοχείου, φέρεται να κτύπησε στην τζαμαρία, σπάζοντάς την, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Μετά από την εξέλιξη αυτή, ο 32χρονος ανακρινόμενος φέρεται να παραδέχθηκε ότι προέβη σε ψευδή καταγγελία και κατηγορήθηκε γραπτώς για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι στον 32χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοτέστ, με χαμηλότερη τελική ένδειξη 94μg%, αντί 22μg%. 
Το Τμήμα Μικροπαραβάσεων Λεμεσού και η Τροχαία Λεμεσού διερευνούν την υπόθεση.