Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Δείτε σε ποια πέρασαν χειροπέδες για διάρρηξη και κλοπή στην Πάφο


Στη σύλληψη 24χρονης κάτοικου Πάφου προχώρησε η Αστυνομία Πάφου χθες  με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.
 
Για την ίδια υπόθεση, ήδη τελεί υπό κράτηση 29χρονη από την Πάφο η οποία και αυτή συνελήφθη πριν δύο ημέρες  για υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας με λεία χρυσαφικά τσάντες αρώματα και άλλα αντικείμενα.
 
Το αδίκημα διαπράχθηκε στις 18 Απριλίου  όταν 36χρονος από την Πάφο αντιλήφθηκε δύο γυναίκες να εξέρχονται από την κατοικία της πεθεράς του έχοντας στην κατοχή τους διάφορα αντικείμενα τα οποία είχαν κλέψει προηγουμένως από την κατοικία.
 
Ο ίδιος καταδίωξε την 29χρονη την οποία αναγνώρισε. Ωστόσο η ίδια κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του αφήνοντας τα κλοπιμαία στο μέρος και να τραπεί σε φυγή με την 24χρονη Ρωσίδα που μαζί διέπραξαν την διάρρηξη.
 
Όπως διαπιστώθηκε κατάφεραν να αποσπάσουν χρυσαφικά αξίας 1.500 ευρώ.
 
Αργότερα η Αστυνομία συνέλαβε την 29χρονη ενώ εξέδωσε ένταλμα σύλληψης εναντίον της 24χρονης η οποία καταζητείτο και συνελήφθη χθες.
 
Και οι δύο ύποπτες έχουν απασχολήσει την Αστυνομία σε διάφορες υποθέσεις.
 
Το ΤΑΕ Πάφου διερευνά την υπόθεση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ