Παρασκευή, 27 Απριλίου 2018

Υπόθεση ναρκωτικών στην Πάφο. Επικίνδυνη οδήγηση και σύλληψη δύο προσώπων

Υπόθεση παράνομης  κατοχής ναρκωτικών, παράλειψη συμμόρφωσης σε σήμα αστυνομικών , αλόγιστη και επικίνδυνη οδήγηση και άλλα τροχαία αδικήματα  διερευνά η αστυνομική διεύθυνση Πάφου με την σύλληψη δύο προσώπων ηλικίας 35 ετών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία μέλη  της τροχαίας προσπάθησαν να ανακόψει όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα  στην Πάφο, όταν ο οδηγός του οχήματος αντί να σταματήσει για έλεγχο ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα  να εγκαταλείψουν την σκηνή και να διαφύγουν .
Κατά την διαφυγή τους ο οδηγός θεάθηκε να ρίχνει άγνωστο αντικείμενο το οποίο όπως διαπιστώθηκε αργότερα πρόκειται για ένα χειροποίητο τσιγάρο που είχε μέσα βιομηχανικό καπνό και ποσότητα πράσινης φυτικής ύλης κάνναβης.
Τα μέλη της τροχαίας ακολούθησαν το όχημα που είχε διαφύγει και εκ νέου θεάθηκε ο συνοδηγός να ρίχνει κάτι που όπως διαφάνηκε αργότερα επρόκειτο για ένα ναύλον σακουλάκι που περιείχε πράσινη ξηρή φυτική ύλη κάνναβης μεικτού βάρους  5 γραμμαρίων .
Η καταδίωξη συνεχίστηκε και ακολούθως το όχημα εισήλθε σε αδιέξοδο με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σταματήσει.
Όπως διαφάνηκε στην συνέχεια το όχημα οδηγείτο από 35χρονο άνεργο από την Πάφο με επίσης συνοδηγό επίσης 35χρονο από την Πάφο.
Στην σκηνή κλήθηκε η ΥΚΑΝ και σε έλεγχο που προχώρησαν τα μέλη της στα δύο πρόσωπα δεν εντόπισαν οτιδήποτε.
Για τα δύο πρόσωπα εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και συνελήφθησαν .
Ανακρινόμενοι οι δύο 35χρονοι ανέφεραν πως κατείχαν τα ναρκωτικά για δική τους χρήση.
Έρευνες έγιναν και στις οικίες τους χωρίς να εντοπιστεί τίποτε το παράνομο.
Τα δύο πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση στα κρατητήρια του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς .
Ο οδηγός διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε το όχημα του χωρίς ασφάλεια και με ληγμένη μαθητική άδεια και χωρίς άδεια κυκλοφορίας.
Στην συνέχεια οι δύο  αφέθηκαν ελεύθεροι εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.
Πηγή: ΚΥΠΕ