Σάββατο, 21 Απριλίου 2018

Νέες εξελίξεις στο διπλό φονικό του Στροβόλου

Το διπλό φονικό του Στροβόλου συγκλονίζει την Κύπρο και όχι μόνο, η κοινή γνώμη της οποία παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τις εξελίσεις. 
Ανατροπές σημειώνονται στο στυγερό έγκλημα του Στροβόλου που συγκλόνισε το παγκύπριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρωί του Σαββάτου, αυτοψία στη σκηνή διενεργεί η εξ Ελλάδος ιατροδικαστής, Χαρά Σπηλιοπούλου. Η οικογένεια, όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες έχει καλέσει για δεύτερη μεταθανάτια εξέταση τον Μάριο Ματσάκη.
Χαρά Σπηλιοπούλου και Ελένη Αντωνίου θα είναι παρούσες στη δεύτερη εξέταση εκ μέρους της Δημοκρατίας. Η εξέταση αναμένεται να γίνει το απόγευμα γύρω στις 15.00
Αυτό που αναμένεται εκ μέρους ανακριτών είναι μεταξύ άλλων τα αποτελέσματα των εξετάσεων dna που αναμένεται να ρίξουν περαιτέρω φως στο στυγερό αυτό έγκλημα.
Επιπρόσθετα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 15χρονος φέρεται να ισχυρίστηκε στην αρχική του κατάθεση ότι οι δράστες προσπάθησαν να του βγάλουν την πιτζάμα που φορούσε. Ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ωστόσο ότι δεν εντοπίστηκαν εκχυμώσεις στο κορμί του ανήλικου.
Στοιχείο που επίσης βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ανακριτών οι οποίοι προσπαθούν να λύσουν ένα γρίφο για γερούς λύτες είναι αυτό του πως η συρόμενη πόρτα της κουζίνας δεν εντοπίστηκε παραβιασμένη αφού τόσο σε αυτή όσο και σε υπόλοιπες πόρτες του σπιτιού είχαν τοποθετηθεί κλειδαριές ασφαλείας μετά από απόπειρα κλοπής που σημειώθηκε προ ενός έτους στο σπίτι.