Κυριακή 29 Απριλίου 2018

Άνοδος της θερμοκρασίας και βροχές στα ορεινά

Την Κυριακή (29/4) , θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες το µεσηµέρι και νωρίς το απόγευµα ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά.

Οι άνεµοι θα πνέουν αρχικά νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί, ασθενείς και παροδικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, για να καταστούν αργότερα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, της ίδιας έντασης.
Η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη και τοπικά το απόγευµα λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 31 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα παράλια και στους 22 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Απόψε, θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις. Τοπικά, κατά τις αυγινές κυρίως ώρες, ενδέχεται να σχηµατιστεί αραιή οµίχλη και χαµηλή νέφωση.
Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 µποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη.
Η θερµοκρασία θα πέσει στους 15 βαθµούς στο εσωτερικό και τα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την ∆ευτέρα, την Τρίτη και την Τετάρτη θα παρατηρούνται κατά διαστήµατα αυξηµένες νεφώσεις, οι οποίες µετά το µεσηµέρι ενδέχεται να δώσουν µεµονωµένες βροχές, στα ορεινά. Την Τρίτη και την Τετάρτη πιθανό να παρατηρείται στην ατµόσφαιρα αραιή σκόνη.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά µικρή άνοδο.