Κυριακή, 22 Απριλίου 2018

Δείτε τι καιρός θα κάνει στην Κύπρο σήμερα


Σήµερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν το πρωί βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά µέχρι ανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ για να καταστούν στα νότια το απόγευµα µέχρι νοτιοδυτικοί, της ίδιας έντασης.
 
Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη και παροδικά στα προσήνεµα µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 26 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 24 στα παράλια και στους 16 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά µέχρι βορειοανατολικοί, ασθενείς και παροδικά τοπικά µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, ενώ στα ανατολικά και τα νότια θα καταστεί ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα πέσει γύρω στους 12 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 14 στα παράλια και στους 9 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Τη ∆ευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει άνοδο τη ∆ευτέρα, περισσότερο αισθητή στα ορεινά και το εσωτερικό, ενώ την Τρίτη δεν αναµένεται αξιόλογη µεταβολή.
 
Την Τετάρτη θα εµφανίζονται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις και αναµένονται τοπικά ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή.