Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018

Έσπασαν αυτοκίνητο και μετά το έκαψανΥπόθεση εμπρησμού οχήματος και κακόβουλης ζημιάς εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία την Κυριακή (22/4) γύρω στις 22:35 καταγγέλθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου από άνδρα από τη Βουλγαρία κάτοικο Αθηένου που βρισκόταν στο σπίτι του μαζί με ομοεθνή του και έβλεπαν τηλεόραση, ότι άκουσε θόρυβο έξω από την οικία του.

Ο παραπονούμενος βγήκε από το σπίτι του και είδε συγκεκριμένο άτομο από την Αθηένου να σπάζει δύο τζάμια της οικίας του με ένα κομμάτι ξύλο και ακολούθως τον ανεμοθώρακα και το αριστερό πίσω τζάμι του αυτοκινήτου του.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος συνοδευόταν από άλλο άτομο από την Αθηένου και ένα άλλο άνδρα μετρίου αναστήματος, λεπτής σωματικής διάπλασης που έφερε γενειάδα, ηλικίας περίπου 30 ετών.

Μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Αθηένου μετέβησαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον παραπονούμενο μαζί με τον ομοεθνή του και κατήγγειλε το γεγονός.

Ο παραπονούμενος γύρω στις 23.15 χθες βράδυ τηλεφώνησε εκ νέου στον Αστυνομικό Σταθμό Αθηένου και κατήγγειλε ότι ο πρώτος ύποπτος μαζί με το τρίτο άτομο επισκέφθηκαν και πάλι την οικία του και προκάλεσαν ζημιά σε τηλεόραση που βρισκόταν εντός του σαλονιού και στη συνέχεια έθεσαν φωτιά στο αυτοκίνητο του που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι του.

Από τη φωτιά προκλήθηκαν ζημιές στα μπροστινά καθίσματα και στην πίσω ταπετσαρία της οροφής του αυτοκινήτου. Η φωτιά στο όχημα κατασβέστηκε από τους αστυνομικούς και πυροσβέστες που μετέβησαν στη σκηνή.

Η Αστυνομία εξέδωσε δικαστικά εντάλματα σύλληψης εναντίον των τριών υπόπτων και καταζητούνται.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Αθηένου.

ΚΥΠΕ