Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Ο ΦΙΛΟΞΕΝΟΣ προτείνει DANAIDES STUDIOS για υπέροχες διακοπές στην Άνδρο - Μπατσί

Τα Δαναΐδες studios είναι μια οικογενειακή επιχείρηση με νησιωτικό στυλ. Η ιστορία τους ξεκίνησε με την γιαγιά Ζαφείρα το 1981 με την ονομασία βίλα Μαριμινα από τις κόρες της Μαρία και Μίνα.
Από το 2017 όμως η επιχείρηση άλλαξε όνομα και προφίλ, οι οικοδέσποινες είναι τρεις εκτός από την γιαγιά Ζαφείρα προστέθηκαν οι δυο επόμενες γενιές, που η κάθε μια με τον ρόλο της υπόσχεται μια όμορφη και αξέχαστη διαμονή. Η γιαγιά Ζαφείρα που με το καλωσόρισμα θα δοκιμάσετε τα γλυκά της ,η κόρη Μαρία που δεν υπάρχει περίπτωση να μην σας κεράσει τα τυροπιτάκια της και η κόρη της Μαρίας Δήμητρα που από την πρώτη επαφή σας μέχρι και την αναχώρηση σας από το νησί θα είναι εκεί για εσάς όλες τις ώρες για ότι χρειαστείτε. 


Ανακαινίστηκαν το 2006 αλλά οι ανήσυχες οικοδέσποινες φροντίζουν κάθε χρόνο να βάζουν καινούργιες πινελιές. Τα δωμάτια είναι κλιματιζόμενα με σιδερένια και ξύλινα κρεβάτια ,LED τηλεοράσεις και ανεμιστήρες. Οι κουζίνες τους είναι πλήρως εξοπλισμένες με μικρές κουζίνες απορροφητήρες ψυγεία και όλα τα κουζινικά τους.

Κάλυψη Wi-Fi σε όλους τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Μπαλκόνια ιδιωτικά με θέα στη θάλασσα και βεράντες με θέα στο βουνό και ιδιωτικό κήπο.

Περρισότερα ΕΔΩ κι ΕΔΩ για να δείτε τα Δαναΐδες studios και να έρθετε σε επικοινωνία!!!