Σάββατο 28 Απριλίου 2018

Νέες πληροφορίες από το δικαστήριο για το στυγερό έγκλημα στο Στρόβολο


Σε μια διαδικασία η οποία εξελίχθηκε με αλληλοκατηγορίες και εκατέρωθεν «καρφώματα», ο 23χρονος συλληφθείς και η 22χρονη συλληφθείσα, συμβία του 33χρονου, βρέθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας σε σχέση με το διπλό φονικό του Στροβόλου. 
 
Κατά την ένορκη κατάθεση του Ανώτατου Υπαστυνόμου και υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας Κούμεττου Κουμέττου, αναφέρθηκε ότι υπάρχει εύλογη υποψία πως οι δύο ύποπτοι εμπλέκονται στην διάπραξη των εξής αδικημάτων: φόνο εκ προ μελέτης, συνωμοσία, διάρρηξη και κατοχή επικίνδυνων όπλων.
 
Από την πλευρά τους καμία ένσταση δεν διατυπώθηκε ενώ τέθηκαν υπό οκταήμερη κράτηση. 
Αφού έγινε ανάγνωση των γεγονότων που συνέβησαν το μοιραίο βράδυ του φονικού, έγινε γνωστό ότι τα σημειωματάρια που εντοπίστηκαν στο αυτοκίνητο του 33χρονου που συνελήφθη πρώτος, περιείχαν σημειώσεις για την 22χρονη, ενώ γενετικό της υλικό βρέθηκε σε ρόπαλο και σε κορδόνια παπουτσιών του συμβίου της. 
 
Η ίδια ωστόσο αρνείται εμπλοκή στην δολοφονία. 
 
Παράλληλα, οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν το πορτοφόλι του 60χρονου και μια κουκούλα τύπου «Μπομπ Μάρλει», ενώ αναμένεται να γίνει άρση των τηλεπικοινωνιακών δεδομένων των υπόπτων.