Σάββατο 21 Απριλίου 2018

Δείτε γιατί ευνούχισε τον άνδρα της



Σε τέσσερα χρόνια φυλακή καταδικάστηκε μια 47χρονη στη Ρωσία επειδή έκοψε το πέος και τους όρχεις του συζύγου της επειδή, όπως είπε στο δικαστήριο, «απαίτησε να κάνουν σεξ».


Η Λάρα Πλάκσινα από το χωριό Βασίλγεβο της επαρχίας Ταταρστάν είπε στους δικαστές ότι ο 44χρονος τότε σύζυγός της, της επιτέθηκε όταν επέστρεψε μεθυσμένος ένα βράδυ του περασμένο Οκτωβρίου απαιτώντας να κάνουν σεξ. Τότε η ίδια, όπως υποστήριξε, για να προστατευθεί τον χτύπησε με μαχαίρι στην ευαίσθητη ανδρική περιοχή.

Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, δεν έπεισε το δικαστήριο που της επέβαλε ποινή κάθειρξης τεσσάρων ετών με τον δικαστή να κρίνει ότι η επίθεση της Πλάκσινα έγινε όταν ενώ ο 44χρονος κοιμόταν στον καναπέ του σπιτιού τους.

Η 47χρονη πάντως δεν έδειξε να επηρεάζεται από την απόφαση του δικαστηρίου καθώς κατά την έξοδό της από τη δικαστική αίθουσα όχι μόνο χαμογελούσε αλλά εστειλε και ένα φιλί στους δημοσιογράφους στους οποίους είπε «όλα είναι εντάξει, τέσσερα χρόνια».

Σύμφωνα με γείτονες του ζευγαριού, πριν τελικά να χωρίσει καθώς ο 44χρονος πλέον ζει με άλλη γυναίκα, οι καβγάδες μεταξύ τους ήταν συχνοί και έντονοι.



https://www.protothema.gr/world/article/780698/rosida-eunouhise-ton-andra-tis-epeidi-apaitise-na-kanoun-sex/