Δευτέρα 23 Απριλίου 2018

Ηλικιωμένη βρέθηκε δεμένη και νεκρή στο κρεβάτι της

Εντοπίστηκε τη Δευτέρα το πρωί νεκρή, ηλικιωμένη γυναίκα στη Λευκωσία στην περιοχή Αγλαντζιάς.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομία η άτυχη γυναίκα, περίπου 80 ετών, βρέθηκε από την κόρη της νεκρή στο σπίτι της, που ήταν ανάστατο, δεμένη και φιμωμένη στο κρεβάτι της.

Οι ενδείξεις δείχνουν ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο για ληστεία, οι επόμενες ώρες όμως και οι εξετάσεις που θα ακολουθήσουν αναμένεται να ρίξουν φως στη νέα υπόθεση.
Η ατυχή γυναίκα είναι συνταξιούχα εκπαιδευτικός και διέμενε με τον γιο της, ενώ σε κοντινή απόσταση διέμενε και η κόρη της. Οι γείτονές της είναι συγκλονίσμενοι στο άκουσμά της είδησης και κανουν λόγο για μια εξαίρετη γυναίκα που ήταν πρόθυμη πάντα να βοηθήσει. 
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης δήλωσε ότι εξετάζεται το ενδεχόμενο η 80χρονη να έχει πέσει θύμα ληστείας, λόγω της ακαταστασίας που επικρατούσε στο σπίτι. Συμπλήρωσε παράλληλα ότι άρχισαν και συνεχίζονται οι έρευνες στη σκηνή με τη παραλαβή τεκμηρίων, και θα ακολουθήσει λήψη καταθέσεων. «Είμαστε στο στάδιο της εξέτασης διαφόρων πληροφοριών και προχωρεί η αστυνομία να διερευνήσει τις συνθήκες του θανάτου της γυναίκας», πρόσθεσε.
Στη σκηνή διενήργησαν αυτοψία οι ιατροδικαστές, Αγγελική Παπέττα και Νικόλας Χαραλάμπους.