Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Αυτό είναι το τέλος μας, βροντοφωνάζουν καταστηματάρχες στην Πάφο

Οι επηρεαζόμενοι στην Πάφο που οι επιχειρήσεις τους έχουν κλείσει βάση του Διατάγματος του Υπουργείου Υγείας της 8ης Ιανουαρίου όπως καταστηματάρχες κινητής τηλεφωνίας, κομμωτές , και καταστηματάρχες ειδών ένδυσης ,εξέφρασαν την λύπη τους για την κατάσταση την στιγμή που η Πάφος είναι η τρίτη φορά που έχει εισέλθει σε lockdown .

Σε δηλώσεις τους στο ΚΥΠΕ, ανέφεραν πως συμφωνούν πως προέχει η υγεία ωστόσο σημειώνουν πως και το οικονομικό θέμα είναι ένα ζήτημα που διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή του καθενός μας. Εξέφρασαν δε την ελπίδα να ξεπεραστεί η πανδημία και να επιστρέψουμε όλοι στην καθημερινότητα μας.
Κάποιοι εξ αυτών, σημείωσαν πως το lockdown μηδενίζει την κατάσταση στην αγορά .Το 50% των πελατών που επισκέπτονται τα καταστήματα κινητής τηλεφωνίας σημείωσαν οι ιδιοκτήτες καταστημάτων κινητής τηλεφωνίας δεν κρατούν χρήματα ούτε για τα σχετικά servis ,ούτε για νέες αγορές. Δυστυχώς τόνισαν, " αυτό είναι το τέλος μας".
Υπάρχουν ωστόσο και αυτοί που σημειώνουν πως το lockdown επιβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας, αναφέροντας πως πολύ καλά έπραξε η κυβέρνηση . Πρόσθεσαν ωστόσο,πως πρέπει να στηριχθούν οι επιχειρήσεις που έχουν αναστείλει την λειτουργία τους με βάση το διάταγμα του Υπουργείου Υγείας .

κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: