Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Τα rapid test σήμερα στην Πάφο

 

Ξεκινάει στην Πάφο σήμερα Δευτέρα ο έλεγχος με τη μέθοδο του τεστ ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test) εργαζομένων σε επιχειρήσεις που παραμένουν σε λειτουργία, σύμφωνα με το Διάταγμα του Υπουργείου Υγείας. Ο έλεγχος στην Πάφο πραγματοποιείται με κινητές μονάδες δειγματοληψίας σε σημεία εντός των βιομηχανικών ζωνών.

Στην Πάφο κινητές μονάδες λειτουργούν σήμερα στη Βιομηχανική Περιοχή Αγίας Βαρβάρας Πάφου, στον χώρο στάθμευσης Κοινοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας από τις 07:30 μέχρι τις 17:00. Επίσης στο Γραφείο της Περιφέρειας της Αρχής Ηλεκτρισμού Κύπρου στην Πάφο από τις 07:30 μέχρι τις 09:30και στις αποθήκες του Περιφερειακού Γραφείου Πάφου από τις 10:00 – 12:00.
Επίσης στην Πάφο σε άλλο ένα σημείο θα διενεργούνται rapid test για τον έλεγχο του γενικού πληθυσμού. Συγκεκριμένα στο Χώρο Στάθμευσης υπεραγοράς Σκλαβενίτης στην Λεωφόρο Ελλάδος από τις 08:30 μέχρι τις 16:30 θα λειτουργήσει σήμερα κινητή μονάδα για rapid test. Οι πολίτες θα ενημερώνονται για το αποτέλεσμα της εργαστηριακής τους εξέτασης με γραπτό μήνυμα εντός 24 ωρών, αλλά και γραπτώς, εάν επιθυμούν, από τις κινητές μονάδες εντός 30’ από τη δειγματοληψία.
Εξάλλου χθες στην Πάφο εντοπίστηκαν 6 θετικά περιστατικά στο πλαίσιο των 486 εξετάσεων που διενεργήθηκαν με ποσοστό θετικότητας 1,23% .


κυπε

Δεν υπάρχουν σχόλια: