Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2021

Φύτος Θρασυβούλου. Αποχωρεί μετά από 35 χρόνια στην Προεδρία του ΣΙΚΑΠ

Ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής Πάφου – ΣΙΚΑΠ-  Νεόφυτος Θρασυβούλου, μετά από 35 χρόνια στην Προεδρία του Συνδέσμου, αποφάσισε να παραδώσει το Σύνδεσμο στη νεότερη γενιά και γενικά,  σε άτομα που θέλουν και μπορούν να προσφέρουν στον κλάδο αυτό. Ένας κλάδος με πολλά προβλήματα που επιβάλλεται να προωθούνται και επιλύονται με τις κατάλληλες κινήσεις της ηγεσίας του.

Ο κ. Θρασυβούλου με τον οποίο έχουμε επικοινωνήσει μας ανέφερε ότι, δεν θα διεκδικήσει θέση στο νέο ΔΣ, όμως θα παραμείνει στο πλευρό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου για όσο χρειαστεί ως επίτιμος πρόεδρος για να βοηθήσει τα νέα μέλη με τις γνώσεις που έχει αποκτήσει όλα αυτά τα χρόνια.

Φανερά συγκινημένος, είπε πως ο ΣΙΚΑΠ πρέπει να συνεχίσει να δραστηριοποιείται και να αναδεικνύει τα προβλήματα των κέντρων αναψυχής. Εγώ, τόνισε, θα είμαι στο πλευρό του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα αναδειχτεί μέσα από την Γενική εκλογική συνέλευση, που θα γίνει σύντομα.

Τα μέλη του ΣΙΚΑΠ έχουν ενημερωθεί πως ο Σύνδεσμος βρίσκεται σε εκλογική διαδικασία, μιας και διαλύθηκε, βάσει καταστατικού, το προηγούμενο συμβούλιο και όποιος θέλει, μπορεί να δηλώσει ενδιαφέρον για να συμμετέχει στο νέο ΔΣ, επικοινωνώντας με το τηλ. 99422527.   

Τέλος να αναφέρουμε ότι, ο κ. Θρασυβούλου παραμένει Πρόεδρος της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Συνδέσμων Ιδιοκτητών Κέντρων Αναψυχής – ΟΣΙΚΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: