Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2021

AmericanMedicalCenter: Ουδεμία σχέση έχουμε το με θάνατο του 6χρονου αγοριού

Με αφορμή την είδηση του θανάτου 6χρονου αγοριού, μετά από χειρουργική επέμβαση καρδιάς σε Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο της Λευκωσίας, το AmericanMedicalCenter | American Heart Institute, διευκρινίζει ότι το χειρουργείο δεν διενεργήθηκε στο AMC| AHIκαι ουδεμία σχέση έχει με το συγκεκριμένο περιστατικό και την τραγική κατάληξη του.

 

Το AMC| AHI εκφράζει βαθιά θλίψη και ειλικρινή συλλυπητήρια προς τους γονείς και οικείους του 6χρονου αγοριού, τονίζοντας ότι ο θάνατος ενός παιδιού δεν μπορεί παρά να προκαλεί οδύνη και συγκλονισμό.

Το American Medical Center σημειώνει ωστόσο, ότι το τραγικό αυτό περιστατικό γεννά σοβαρά ερωτήματα τα οποία χρήζουν απαντήσεων από τους αρμόδιους φορείς.

Επισημαίνεται επίσης ότι η επέμβαση στο άτυχο παιδί, διενεργήθηκε σε Ιδιωτικό Νοσηλευτήριο της Λευκωσίας το οποίο, είχε απασχολήσει στο πρόσφατο παρελθόν την κοινή γνώμη και τα Μέσα Ενημέρωσης, εξαιτίας σοβαρών συνεπειών σε ασθενείς που είχαν υποβληθεί σε οφθαλμιατρικές επεμβάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι στο AmericanMedicalCenter| AmericanHeartInstitute, έχουν διενεργηθεί με απόλυτη επιτυχία, πέραν των 400παιδοκαρδιοχειρουργικών και παιδοκαρδιολογικών επεμβάσεων,τα τελευταία δέκα χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: