Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2021

Πέταξε για τη γειτονιά των αγγέλων ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαγεωργίου

Ο δημοσιογράφος Αλέξης Παπαγεωργίου δεν είναι πια μαζί μας. «Έφυγε» νωρίς.  Πέταξε για την γειτονιά των αγγέλων.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στον δημοσιογραφικό κόσμο της Κύπρου.

Ο Αλέξης επί σειρά ετών  ήταν στη δημοσιογραφική ομάδα του Σίγμα και υπηρέτησε με πάθος το αστυνομικό ρεπορτάζ.  Όπως λέγει και ο Ντίνος Μενελάου, πρώην διευθυντής ειδήσεων του σταθμού, ήταν το σαΐνι του αστυνομικού ρεπορτάζ. Ήταν μαχητικός και πάντα στην πρώτη γραμμή των γεγονότων. Ξεχώρισε ως αστυνομικός συντάκτης.

Οι συνάδελφοί του δεν μπορούν να το πιστέψουν. Το αποχαιρετούν μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης

 

Δημήτρης Μανουσάκης

Καλό ταξίδι φίλε και συνάδελφε Αλέξη. Έφυγες πολύ νωρίς. Το χαρακτηριστικό γέλιο σου γέμιζε την αίθουσα σύνταξης. Ήσουν από τους καλύτερους αστυνομικούς συντάκτες που πέρασαν από το κανάλι. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάσει. Αιωνία η μνήμη σου

 

Andrie Daniel

Aν σε είχα μπροστά μου θα σε πισκάλιζα… όπως σου έταζα.. θα σου θύμωνα με τον ίδιο τρόπο και θα γελούσες αφηρημένα! Θα σου έλεγα συγκεντρώθου! Θα σου έβαζα στη σειρά, τις λέξεις που χρησιμοποιούσες χωρίς συνοχή! Ίσως και τις σκέψεις σου… φευγάτος και ανυπόμονος πάντα!

Η είδηση σου πρωί πρωί μας πάγωσε το αίμα! Έγινες ο ίδιος κομμάτι του αστυνομικού ρεπορτάζ που υπηρέτησες!

Γιατί ρε Αλέξη… τόσο νέος! Κρίμα!

 

Ntinos Menelaou

Το αστυνομικό σαΐνι του ΣΙΓΜΑ πέταξε στους ουρανούς, τόσο πρόωρα, τόσο άδικα. Γιατί ρε? Αιωνία σου ή μνήμη φίλε Αλέξη. Κουράγιο στους οικείους σου.

 

Anna Maria Eftychiou

Αιώνια η μνήμη του

Δεν τον γνώρισα προσωπικά αλλά θυμάμαι τα αποκλειστικά ρεπορτάζ του. Ίσως ο καλύτερος αστυνομικός συντάκτης που υπήρξε.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.



Κωνσταντίνος Κωνσταντίνου


Θυμάμαι τότε στο Σίγμα, στα καλύτερα μας και αγνά χρόνια της δημοσιογραφίας από σένα όλα τα περιμέναμε. Πολλές φορές ξεπερνούσες τα όρια και δικαίως έπαιρνες τον τίτλο του μάχιμου, του "ωραίου τρελού" και τόσων άλλων. Αυτό όμως όχι. Ποια "είδηση" και ποιο "ρεπορτάζ" σε κάλεσε αυτή τη φορά και φεύγεις τόσο βιαστικά και μάλιστα χωρίς επιστροφή για "μοντάζ"; Γιατί να γίνεις εσύ η "είδηση" και μια μοναδική αποκλειστικότητα; Θυμάμαι πως είχες το προνόμιο είτε να μας σπάζεις τα νεύρα είτε να μας κάνεις να γελούμε μέχρι δακρύων. Αλλά πάντα αυτό που έμενε ήταν η οικογένεια της αίθουσας σύνταξης. Τώρα τα δάκρυα είναι διαφορετικά. Μπορεί να χαθήκαμε, εμείς και οι εαυτοί μας, όπως και τα αγνά και καλύτερα μας χρόνια στη δημοσιογραφία, όμως κατάφερες να μας τα θυμήσεις μετατρεποντας τη λύπη σε χαρμολύπη, ζωντανευοντας με το θάνατο σου όμορφες στιγμές. Θα προτιμούσαμε αυτό να γινόταν υπό άλλες συνθήκες αλλά όπως λέμε πάντα η ζωή είναι γεμάτη ανατροπές και το αύριο απρόβλεπτο. Όπως και συ άλλωστε.

Καλό ταξίδι Αλέξη Παπαγεωργίου, Αστυνομικέ Συντακτη!
❤️


Είμαι σοκαρισμένος από την είδηση! Πολύ νωρίς έφυγες Αλέξη. Ήσουν ένας παθιασμένος δημοσιογράφος! Αιωνία η μνήμη


Πέτρος Κεχριώτης

Στο καλό συνάδελφε Αλέξη. Ας είναι ελαφρύ το χώρμα που θα σε σκεπάσει.

Θερμά συλλυπητήρια στους συγγενείς από το ΦΙΛΟΞΕΝΟ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: