Πέμπτη 30 Ιουνίου 2016

Εκδήλωση του Πάφος 2017 στο Κάστρο



Η Σκηνή που Ταξιδεύει της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης – Πάφος2017 άνοιξε παράθυρο στον κόσμο της κουβανέζικης μουσικής, με το καταξιωμένο πολυμελές συγκρότημα MAYKEL BLANCO Y SU SALSA MAYOR.


Σε μια κατάμεστη πλατεία του Κάστρου, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, εκατοντάδες κόσμος έδωσε το παρών του με αφορμή τη συναυλία του Maykel Blanco, ο οποίος έκανε σταθμό στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής περιοδείας του.

Κατέχοντας μια από τις σημαντικότερες θέσεις στον κόσμο της κουβανέζικης μουσικής, ο Maykel Blanco με το 18μελές συγκρότημα του χάρισε μια εκρηκτική βραδιά σε όσους είχαν την ευκαιρία να είναι εκεί.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, οι ξέφρενοι ρυθμοί της κουβανέζικης μουσικής ξεσήκωσαν εκατοντάδες fans από όλη την Κύπρο και επισκέπτες της Πάφου.

Ένα πραγματικό υπερθέαμα και μια μοναδική εμπειρία χάρισε μία από τις «σκηνές» του Ανοικτού Εργοστασίου Πολιτισμού, προστίθεται στην ανακοίνωση, σημειώνοντας πως επόμενοι σταθμοί της Σκηνής που Ταξιδεύει είναι η μεγάλη ερμηνεύτρια Yasmin Levy σε ακούσματα φλαμέγκο και Ladino στις 26 Ιουλίου στο Αρχαίο Ωδείο και στις 29 Σεπτεμβρίου στην Κάτω Βρύση στη Γεροσκήπου με τους Zohar Fresco και Ross Daly


κυπε